ΑΡΗΣ

Άρης: Χειρουργείο ο Βέλεθ, εκτός για τρεις μήνες

Ο Φραν Βέλεθ
Ο Φραν Βέλεθ EUROKINISSI SPORTS

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Φραν Βέλεθ, καθώς ο Ισπανός στόπερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από τρεις μήνες.

Χωρίς τον Φραν Βέλεθ θα πορευθεί ο Άρης τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση 3ου βαθμού στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση του τένοντα και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να είναι πιο γρήγορη η αποκατάστασή του.

Ο Βέλεθ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στην Ισπανία το Σάββατο (14/10) και η επιστροφή του υπολογίζεται τρεις μήνες μετά, επομένως δεν θα είναι στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Σχετικά με τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ (θλάση 3ου βαθμού στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση του τένοντα), αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για να ολοκληρωθεί γρηγορότερα η αποκατάστασή του.

Η επέμβαση στον 32χρονο αμυντικό θα γίνει το Σάββατο (14/10) στην Ισπανία και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στους τρεις μήνες".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ