ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Κουέστα και Μπράμπετς κόντρα στην Κηφισιά

Ο Κουέστα στη ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson
Ο Κουέστα στη ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κηφισιά και η αποστολή του Άκη Μάντζιου περιλαμβάνει αρκετές απουσίες, όπως Χουλιάν Κουέστα και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προπόνηση της Παρασκευής ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League το Σάββατο (27/01, 20:00, Cosmote Sports 1HD, live από το SPORT24).

Τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο είναι πολλά, με τον Χουλιάν Κουέστα να μένει εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στη μέση, τον Ζαν Ζιλ Εμβοντό επειδή είναι ανέτοιμος και τον Γιάκουμπ Μπράμπετς λόγω καρτών.

Εκτός έμειναν για διάφορους λόγους και οι Ρουμπέν Πάρδο, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντάβιντ Κάρλσον, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Δεληζήσης και Γιώργος Αγοραστός.

  • Η αποστολή του Άρη: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοβ, Μενέντεζ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.
TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ