ΑΡΗΣ

Άρης: Δεκτή η απολογία του Μαντσίνι, επιστρέφει στις προπονήσεις

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι απολογήθηκε στη διοίκηση του Άρη η οποία δέχτηκε τη συγγνώμη του και ο Αργεντινός θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Τέλος φαίνεται ότι έλαβε το θέμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ντάνιελ Μαντσίνι και τον Άρη. Ο Αργεντινός συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να λύσουν την παρεξήγηση που υπήρξε.

Η συνομιλία τους κράτησε αρκετή ώρα με τον διοικητικό ηγέτη των κίτρινων να δέχεται την απολογία του παίκτη και το θέμα να θεωρείται λήξαν. Έτσι, ο Μαντσίνι αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει στα άκρα με αποτέλεσμα ο παίκτης το προηγούμενο διάστημα να προπονείται ατομικά.

Αρχικά ο Μαντσίνι είχε τονίσει σε post στον λογαριασμό του στο Instagram ότι είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα επειδή ζήτησε από τον Άρη να του πληρώσει τα χρήματα που του οφείλονταν κάτι που οι κίτρινοι έκαναν, αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή γιατί έφερε την ομάδα προ τετελεσμένου γεγονότος.

Μάλιστα, ο Άρης τότε είχε βγάλει ανακοίνωση απάντηση με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στα άκρα. Τελικά η λύση βρέθηκε και ο Μαντσίνι θα συνεχίσει στα κίτρινα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ