ΑΡΗΣ

Άρης: Διαθέσιμος και ο Ιτούρμπε για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι Καμαρά - Ιτούρμπε πανηγυρίζουν σε παιχνίδι του Άρη τη σεζόν 2021-22
Οι Καμαρά - Ιτούρμπε πανηγυρίζουν σε παιχνίδι του Άρη τη σεζόν 2021-22 EUROKINISSI

Ο Ιτούρμπε ξεπέρασε τη θλάση που είχε πάθει κόντρα στον ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Μπούργος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης θέλει να κάνει την Κυριακή (1/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης στο ματς της 6ης αγωνιστικής των playoffs. Με διπλό αλλά και με ισοπαλία η ομάδα του Μπούργος θα έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στην μάχη για το ποιος θα βγει τρίτος.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αργεντινός θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και είδε με χαρά μετά τον Σάσα και τον Ιτούρμπε να ξεπερνάει τη θλάση που είχε πάθει στη νίκη επί του ΠΑΟΚ και που αρχικά τον έβγαζε εκτός του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και εν τέλει να είναι κανονικά στη διάθεση του.

Το αν θα αγωνιστεί ή μη πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από τον Μπούργος που είναι αυτός που θα πάρει και την οριστική του απόφαση την ημέρα του αγώνα.

Η σχετική ενημέρωση του Άρη αναφέρει: "Με τον Χουάν Ιτούρμπε να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής και κινητικότητας στο πρώτο κομμάτι και παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους στο δεύτερο.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των Playoffs (6η Αγωνιστική) με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (01/05, 19:00)".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ