ΑΡΗΣ

Άρης: Δικαιώθηκε η ΠΑΕ στην έφεση της οικογένειας Τσουμάνη

Η σημαία του Άρη
Η σημαία του Άρη INTIME

Η έφεση της οικογένειας Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απορρίφθηκε. Οι κίτρινοι κινδύνευαν με αφαίρεση βαθμών, καθώς η οικογένεια αξίωνε τις 31 χιλιάδες ευρώ που όφειλε η παλιά κίτρινη ΠΑΕ, στον Νίκο Τσουμάνη. Τα συγκεκριμένα χρήματα είχε δεσμευθεί ότι θα εξοφλήσει ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την έφεση της οικογένειας Τσουμάνη κατά της ΠΑΕ Άρης για την οφειλή ύψους 31 χιλιάδων ευρώ, στον Νίκο Τσουμάνη, που απεβίωσε τον περασμένο Οκτώβριο.

Το συγκεκριμένο χρέος το όφειλε η προηγούμενη εταιρεία προς τον αποθανόντα πρώην ποδοσφαιριστής, ωστόσο ο Θεόδωρος Καρυπίδης γνωστοποίησε ότι θα καλύψει κατ' εξαίρεση το συγκεκριμένο χρέος, ωστόσο δεν υπήρχε συμφωνία στο χρονοδιάγραμμα της οφειλής. Η οικογένεια ζητούσε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι που δεν εξοφλούνταν η οφειλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την αίτηση των Λεωνίδα Τσουμάνη, Σταματίας Καψάλη και Γρηγορίου Τσουμάνη, νόμιμων κληρονόμων του Νικολάου Τσουμάνη, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή και την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ υπέρ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ και κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης.

Απορρίπτει την αίτηση του Στυλιανού Ηλιάδη κατά της ΠΑΕ ΠΟ Τριγλίας και την από 7/2/2022 με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 3360/2022 πρόσθετη παρέμβαση. Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης, προκειμένου με την επιμέλεια του αιτούντος Στυλιανού Ηλιάδη, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να προσκομιστεί αντίγραφο επικυρωμένο απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που τυχόν έχει εκδοθεί απ’ αυτό, επί ασκηθείσας αιτήσεώς του για επιβολή πειθαρχικών ποινών σε βάρος της «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», άλλως σχετική βεβαίωση περί της τύχης της αναφερόμενης ως ασκηθείσας αιτήσεως
".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ