FOOTBALL ANALYSIS

Άρης: Έχανε στην Λαμία και δεν έκανε ούτε μία τελική στο δεύτερο μέρος

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ΔΑΚ μετά από το γκολ του Καρλίτος στο 38ο λεπτό και στο δεύτερο μπήκε με στόχο να ανατρέψει την κατάσταση όμως δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε μία τελική προσπάθεια σε αυτό το διάστημα.

Χειρότερα δεν γίνεται για τον Άρη. Πρώτα ήρθε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη από την Ντινάμο Κιέβου, ακολούθησε η ήττα στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League από τον ΟΦΗ (2-3) ενώ το βράδυ της Κυριακής τρίτωσε το κακό, με τους κίτρινους να ψάχνουν μία νίκη εξιλέωσης στην Λαμία και αντίθετα να φεύγουν ηττημένοι 1-0 από την ομώνυμη ομάδα στη 2η στροφή του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε μάλιστα την άμεση παραίτηση του Τόλη Τερζή από την τεχνική ηγεσία, με τον προπονητή να αναλαμβάνει ουσιαστικά την ευθύνη για την άσχημη εικόνα της ομάδας του στο ΔΑΚ.

 Τα xgoals στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης Λαμία - Άρης
Τα xgoals στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης Λαμία - Άρης OPTA/SPORT24

Εικόνα που αποτυπώθηκε μάλιστα και στη στατιστική, με τους κίτρινους να έχουν να επιδείξουν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά να... χάνονται μετά από το γκολ του Καρλίτος.

 Τα xgoals στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη
Τα xgoals στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη OPTA/SPORT24

Έκλεισαν το πρώτο μέρος με 7 τελικές προσπάθειες (0.6 xgoals) και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Τόλης Τερζής στο δεύτερο μέρος για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να την κάνει πιο επιθετική, εκείνη παρέμεινε ανενεργή και υποτονική, για να ολοκληρώσει το παιχνίδι χωρίς τελική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος και να μένει καθηλωμένη στα νούμερα που είχε από το πρώτο 45λεπτο (7 τελικές, 0.6 xgoals).

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ