ΑΡΗΣ

Άρης: Έφτασαν στο Ισραήλ οι κίτρινοι, τα δεδομένα για το πλάνο του Μπούργος

Άρης: Έφτασαν στο Ισραήλ οι κίτρινοι, τα δεδομένα για το πλάνο του Μπούργος
INTIME

Ο Άρης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/08) στο Τελ Αβίβ όπου την Πέμπτη (04/08, 20.00) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Μπούργος να έχει κατασταλάξει στο πλάνο του σε μεγάλο βαθμό.

Στο Ισραήλ βρίσκεται η αποστολή του Άρη όπου το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 20:00, Novasports Prime) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η αποστολή των κιτρίνων πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και το απόγευμα στις 19:00 θα κάνει προπόνηση στο "Μπλούμφιλντ", ενώ λίγο νωρίτερα (18:30) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Χερμάν Μπούργος και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Μπούργος, όπως όλα δείχνουν, ο Άρης θα παραταχθεί με 4-2-3-1 με τρεις θέσεις να είναι αυτές που παραμένουν ακόμα δίχως κάτοχο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κουέστα με τους Εμπακατλα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο και Μπράμπετς να συνθέτουν την τετράδα μπροστά του. Ντουκουρέ και Νταμπό θα είναι η δυάδα στον άξονα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκρέι.

Ουσιαστικά εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ποιοι εκ των Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο και Λουίς Πάλμα θα συνθέσουν την τριάδα πίσω από τον επιθετικό.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ