ΑΡΗΣ

Άρης: Εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι Σάσα και Γκάνεα, μέσα ο Λούμορ

Ο Σάσα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη
Ο Σάσα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη EUROKINISSI

Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/05, 18:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), καθώς δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού τους. Μέσα ο Λούμορ που μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/05, 18:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), με προπόνηση στο Νέο Ρύσιο η οποία έγινε παρουσία Θεόδωρου Καρυπίδη, με τον Χερμάν Μπούργος να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι της Τούμπας.

Οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα δεν πρόλαβαν να προπονηθούν έστω και την τελευταία στιγμή και έμειναν εκτός, όπως και ο Εντιαγέ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λούμορ, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ