ΑΡΗΣ

Άρης: Εξετάζουν την περίπτωση του Ρόμπιν Κουέισον οι κιτρινόμαυροι

Στροφή σε Κουέισον για τον Άρη
Στροφή σε Κουέισον για τον Άρη © 2020 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Άρης συνεχίζει να χτενίζει την αγορά των ελεύθερων για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και φαίνεται πως οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ρόμπιν Κουέισον.

Ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο, που κατέληξε στη Σέρο Πορτένιο του Μανόλο Χιμένεθ, και έτσι οι άνθρωποί του εξετάζουν άλλες περιπτώσεις από τη δεξαμενή των ελεύθερων.

Μια από εκείνες που έχουν ξεχωρίσει φαίνεται πως είναι αυτή του Ρόμπιν Κουέισον. Ο 30χρονος διεθνής με την Εθνική Σουηδίας (52 συμμετοχές, 14 γκολ) αποχώρησε το καλοκαίρι από την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στη Σαουδική Αραβία έπαιξε για τρία χρόνια πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 68 συμμετοχές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έχει προσεγγίσει εδώ και κάποιες μέρες τον Κουέισον και είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Η απόσταση στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει σημαντική όμως οι κιτρινόμαυροι αισιοδοξούν καθώς προσφέρουν στον Σουηδό την ευκαιρία να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Κουέισον έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Όμως, προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία έχοντας μείνει εκτός πλάνων από τον Τζέραρντ από τον Δεκέμβριο.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ