ΑΡΗΣ

Άρης: Η αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία

Άρης: Η αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής (21/7) για το Ρότερνταμ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2024/25 στην Πτολεμαΐδα και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ολλανδία, για να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις και τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους 25 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Ρόντερνταμ, για το οποίο θα αναχωρήσουν όλοι μαζί το μεσημέρι της Κυριακής (21/7). Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα έμεινε εκτός αποστολής λόγω τόσο της γέννησης του δεύτερου παιδιού του, όσο και του τραυματισμού που αποκόμισε στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και τον αναγκάζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Κυριαζής, Κουτρουλίδης, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Εμβοντό, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Γκαρσία, Σουλεϊμάνοβ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ντιαντί, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής.

Ο Άρης θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες στην Ολλανδία, με τους κιτρινόμαυρους να αντιμετωπίζουν κατά σειρά την Άλκμααρ (24/7, 19:30), την Ντόρντρεχτ (27/7, 16:00) και την Μπρέντα (30/7, 20:30). Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ