ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Τερζής για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου

Άρης: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Τερζής για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου
INTIME SPORTS

Ο Τόλης Τερζής έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου (17/8, 20:00, Novasports 2HD), στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Άρης έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Ντινάμο Κιέβου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Λουίς Πάλμα την περασμένη εβδομάδα και το βράδυ της Τετάρτης ((17/8, 20:00, Novasports 2HD, LIVE από SPORT24) θα κοντραριστεί με τους Ουκρανούς στο Βουκουρέστι με φόντο τα play offs του Conference League.

Περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα ο Τόλης Τερζής γνωστοποίησε τις επιλογές του, με τον Χουτεσιώτη να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του (ντεμπούτο για τον 29χρονο κίπερ με τους Θεσσαλονικείς) καθώς ο Κουέστα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να αποτελεί μάλιστα τον μοναδικό Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα, σε διάταξη 4-3-3 που επέλεξε ο προπονητής των κιτρίνων.

Η ενδεκάδα του Άρη: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ, Ζουλ, Νταρίντα, Κάρλσον, Μορόν, Πάλμα

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ