ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα που κερδίζει και οι σκέψεις για τριάδα στα χαφ

Ο Γκάμα με τον Μπερτόγλιο πανηγυρίζουν στο Άρης - Παναιωτλικός
Ο Γκάμα με τον Μπερτόγλιο πανηγυρίζουν στο Άρης - Παναιωτλικός INTIME

Ο Άρης θα μονομαχήσει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο τη νίκη, με τον Άκη Μάντζιο να μην προβαίνει σε μεγάλες αλλαγές, αλλά να εξετάζει το ενδεχόμενο για τριάδα στα χαφ με Τζέγκο, Εντιάγε και Σάσα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (31/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD και Live SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη να ψάχνει ακόμα ένα τρίποντο, ώστε να γεφυρώσει το χάσμα που δημιούργησε το -6.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή κόντρα στην Ένωση, με τους Λούμορ και Μάνο να μένουν εκτός, όπως κι ο Γιοάν Μπεναλουάν. Οι κίτρινοι έχουν επιστρέψει στις νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Λαμία (0-1), ενώ ισοπέδωσαν τον Παναιτωλικό στο "Κλ. Βικελίδης" με 5-1.

Ο Μάντζιος δύσκολα θα αλλάξει το επιτυχημένο σύνολο, όμως ενδεχομένως να επιλέξει για το αριστερό άκρο στην επίθεση τον Μαντσίνι και όχι τον Ματέο Γκαρσία, δεδομένου ότι ο Αργεντινός με την ταχύτητα που διαθέτει θα μπορέσει να κλέψει μπάλες και να να βοηθήσει στο πρέσινγκ και την κόντρα, που είναι και αυτό θέλει ο 51χρονος κόουτς.

Επίσης, υπάρχει ως σκέψη να ξεκινήσει με τριάδα στα χαφ, αποτελούμενη από τους Τζέγκο, Εντιάγε και Σάσα και να παρατάξει τον Άρη με 4-3-3. Πάντως, σε περίπτωση που τελικά επιλέξει το 4-2-3-1, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τη διάταξη με τους τρεις χαφ κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα, ανάλογα με την εξέλιξη.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ