ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα του Τερζή για το εκτός έδρας ματς με την Λαμία

Άρης: Η ενδεκάδα του Τερζή για το εκτός έδρας ματς με την Λαμία
INTIME SPORTS

Ο Τόλης Τερζής γνωστοποίησε την ενδεκάδα του Άρη για το εκτός έδρας ματς με την Λαμία για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League (27/8, 19:15, COSMOTE SPORT 2 HD). Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για Μπράμπετς, Χουτεσιώτης κάτω από την εστία.

Ο Άρης είχε άσχημη εκκίνηση στη φετινή Stoximan Super League χάνοντας με 3-2 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και το βράδυ της Κυριακής (27/8, 19:15, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) θα προσπαθήσει να "ρεφάρει" φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Λαμίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Τόλη Τερζή για το αρχικό σχήμα των κιτρίνων, με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να βρίσκεται για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα (προερχόταν από τραυματισμό), τον Χουτεσιώτη να παραμένει κάτω από την εστία και τον Μενέντες να παίρνει τη θέση του Πάλμα (εκτός αποστολής), που είναι μία ανάσα από το να μετακομίσει στην Σέλτικ.

Η ενδεκάδα του Άρη: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Κάρλσον, Μενέντες και Μορόν

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ