ΑΡΗΣ

Άρης: Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Νταρίντα

Ο Νταρίντα στο Άρης - Αραράτ
Ο Νταρίντα στο Άρης - Αραράτ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταρίντα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, αποκομίζοντας κάκωση στην ποδοκνημική, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.

Ο Άρης την Πέμπτη (10/8) επικράτησε 1-0 της Ντιναμό Κιέβου στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Νταρίντα αποκόμισε έναν τραυματισμό και συγκεκριμένα υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

"Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο γκρουπ).

Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που τραυματίστηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση (καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Κυριακής (13/08) στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι («Stadionul Giulesti» 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ