ΑΡΗΣ

Άρης - Κέρκυρα 2-1

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / ΦΙΛΙΚΟ
ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / ΦΙΛΙΚΟ MOTIONTEAM

Ο Άρης με γκολ των Ναφτί και Κάλβο κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα, που είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μ΄Βίλα, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο παιχνίδι πρόβα τζενεράλε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης εν όψει του πρώτου παιχνιδιού της με την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ της επόμενης Πέμπτης στην Πολωνία.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερη φάση στο 52΄ ο Άρης προηγήθηκε με την σέντρα σουτ του Ναφτί, που στο 80΄ υπέστη διάστρεμμα μετά από σύγκρουσή του με τον Έμερι.

Η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 71' μετά από λάθος εκτίμηση του Σηφάκη στην κεφαλιά του Μ΄Βίλα. Οι "κίτρινοι" όμως πήραν την νίκη με τον Κάλβο να διαμορφώνει στο 85' το τελικό 2-1 μετά από την σέντρα του Παπαζαχαρία.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (77΄ Βαγγέλη), Μίσελ (88΄ Αγτζίδης), Λαζαρίδης (66΄ Οριόλ), Ρονάλντο (71΄ Κουλουχέρης), Μενδρινός (77΄ Κατίδης), Νάφτι (80΄ Οικονομόπουλος), Χαβίτο, Κάλβο, Αραβίδης (71΄ Παπαζαχαρίας), Τσέζαρεκ (65΄ Κασναφέρης).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Στολτίδης (46΄ Χάμζε), Ιωάννου (46΄ Μακρηδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46΄ Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Τσίγκας (46΄ Έλερι), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65΄ Μ΄Βίλα).

ΠΡΟΜΠΙΕΡΣΖ: "ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Μίχαλ Προμπίερσζ, που παρακολούθησε το παιχνίδι τόνισε: "Ο Άρης έχει μία πολύ καλή ομάδα και παίκτες όπως ο Χαβίτο. Έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας όπου θα πρέπει να κάνουμε το παν και να κερδίσουμε εν όψει του επαναληπτικού στην έδρα του Άρη".

"Έχουμε σε 2-3 εβδομάδες την έναρξη του πρωταθλήματός μας, είδα σήμερα τον Άρη, αύριο θα δω και την ομάδα μου, με τον Άρη να έχει καλούς φιλάθλους όπως όμως και εμείς με τις πιθανότητες να είναι 50-50".

"Έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι καλό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας που θα είναι γεμάτο. Θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο".

Αντίθετα με τον τεχνικό της Γιαγκελόνια που έκανε λόγο για πιθανότητες πρόκρισης 50-50 ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε: "Έχουμε προβάδισμα ως μεγαλύτερη ομάδα που είμαστε και θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Σε ερώτηση για το 2-1 επί της Κέρκυρας απάντησε: "Από το παιχνίδι κρατάμε το θετικό ότι κερδίσαμε κάτι που τονώνει την ψυχολογία μας για το πρώτο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια. Τα πόδια μας είναι βαριά αλλά αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα πάρουμε την νίκη στην Πολωνία που τόσο θέλουμε".

Κι όσο για τον Νίκο Λαζαρίδη; Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη σημείωσε: "Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για μας πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια. Κοιτάμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε", και συνέχισε: "Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα πάμε να κερδίσουμε αφού θέλουμε την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα για αυτό".

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας ο Άκης Στολτίδης δήλωσε: "Για μας ήταν το πρώτο μας φιλικό. Ωστόσο ο Άρης στο παιχνίδι το ευρωπαϊκό θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος. Μπορεί όμως και να μην τα έδωσε όλα για να αποφύγει κάποιον τραυματισμό με μας να κυνηγήσουμε το καλύτερο στην νέα χρονιά".

Τέλος ο Γιώργος Καλατζής είπε: "Ήταν το πρώτο μας φιλικό και αρκετά δυνατό για τα δεδομένα. Είμαστε όμως όλοι ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι για την συνέχεια", για να καταλήξει: "Ήμασταν όλοι πολύ πειθαρχημένοι για την συνέχεια. Ο Άρης όταν παίζει φιλικό και έχει αυτόν τον κόσμο μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ