ΑΡΗΣ

Άρης: Κίνδυνος να αγωνιστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League με τις μεταγραφές και την Κ19

Άρης: Κίνδυνος να αγωνιστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League με τις μεταγραφές και την Κ19
Ο Νέβεν Τζούρασεκ INTIME SPORTS

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Άρη η τιμωρία των δύο αγωνιστικών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε όλη την αποστολή των "κίτρινων" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Άρη. Με δεδομένο ότι η τιμωρία δεν θα καταπέσει σε δεύτερο βαθμό, αυτές είναι οι επιλογές του Άρη εν όψει των δύο πρώτων ματς της Stoiximan Super League.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07) μέσω ανακοίνωσής της η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι το Πειθαρχικό της όργανο τιμώρησε με δύο αγωνιστικές ολόκληρη την αποστολή του Άρη για την απόφασή της να μην παραλάβει τα μετάλλιά του ηττημένου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτητικές αποφάσεις της Στεφανί Φραπάρ.

Η ποινή είναι εφέσιμη, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να καταπέσει σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο εφόσον διατηρηθεί, αυτές είναι οι επιλογές των "κίτρινων" για την ομάδα που θα παρατάξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία μεταξύ άλλων θα στερηθεί και του προπονητή της, Άκη Μάντζιου, θα μπορεί να παρατάξει τους Κυριαζή, Φατόρε,Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Πάρντο, Σαβέριο που δεν αγωνίστηκαν στον τελικό της 25ης Μαΐου, καθώς επίσης και τις μεταγραφές στις οποίες θα προχωρήσει εντός του καλοκαιριού.

Επίσης, στην διακριτική της ευχέρεια είναι η χρησιμοποίηση μέρους ή όλης της Κ19 του συλλόγου, ενώ θυμίζουμε ότι αρκετά μέλη αυτής [Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός)] έχουν ακολουθήσει το βασικό στάδιο του Άρη στην προετοιμασία.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ