ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρης Λεμεσού - Ολυμπιακός 2-4: Επιτυχημένο το τελευταίο "τεστ" με... κερασάκι το γκολ του Μπακούλα

Ο Φάνης Μπακούλας
Ο Φάνης Μπακούλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Άρη Λεμεσού στην Κύπρο ολοκληρώνοντας με νίκη τον κύκλο των φιλικών του ενόψει της νέας σεζόν. Διακρίθηκε ξανά ο Βέλντε, όμορφο γκολ στο φινάλε ο Μπακούλας.

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 4-2 τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο και στρέφονται πλέον στην πρεμιέρα τους στη Stoiximan Super League το επόμενο Σάββατο (17/8, 20:00) απέναντι στον Βόλο.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν μπροστά στο σκορ με 3-0 στο ημίχρονο χάρη σε ένα επιθετικό ντεμαράζ επτά λεπτών από το 16' έως το 23' με τους Άμπι, Βέλντε και Μπιέλ να χρίζονται σκόρερ. Οι Κύπριοι μείωσαν στο φινάλε με τον Μπένγκτσον και τον Σαβό.

Το... κερασάκι ήρθε να βάλει στο 89' ο Φάνης Μπακούλας με ένα όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό ήρθε πριν το δεκάλεπτο με τον Παπακανέλλο ενώ στο 11' ο Γιάρεμτσουκ έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Μπιέλ βγάζοντας τον Βέλντε σε θέση βολής με τον Νορβηγό εξτρέμ των Πειραιωτών όμως να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε τελικά το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Νέλσον Άμπι. Ο Βέλντε εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ντόη πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Άγγλος στόπερ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν άμεσα και δεύτερο γκολ, με τον Βέλντε. Ο Ντόη μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Νορβηγό και εκείνος έκανε το 2-0 στο 21'. Πριν καταλάβουν οι Κύπριοι τι συνέβη, ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο γκολ στο 23'. Ο Πεπ Μπιέλ εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία στην άμυνα του Άρη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-3.

Ο Άρης είχε μια καλή στιγμή στο 35' όταν ο Κβιλιτάια εκτέλεσε από την "καρδιά" της μεγάλης περιοχής, όμως ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Οι Κύπριοι απείλησαν και λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Μαγιαμπέλα να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 56' ο Ολυμπιακός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Γιάρεμτσουκ όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 59' ο Κβιλιτάια βρέθηκε απέναντι στον Αναγνωστόπουλο όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 71' πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής μετά το παιχνίδι με τη Μέχελεν στις 20 Ιουλίου.

Ο Άρης Λεμεσού κατάφερε να μειώσει στο 78' με τον Σεμέντο να γυρίζει από δεξιά στον Μπένγκτσον και εκείνον να στέλνει εξ' επαφής την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα οι Κύπριοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 84' με τον Σαβό, ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος βρήκε και τέταρτο γκολ στο 89'. Ο Μασούρας τροφοδότησε τον Φάνη Μπακούλα και εκείνος με ένα όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το 4-2.

Οι ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σωφρονίου (60' Άλβες), Γιάγκο, Ουρόσεβιτς (60' Σεμέντο), Μουσούντα (60' Μποάκι), Κορέια (60' Μπένγκτσον ), Νίκολιτς (60' Λουκουμπάρ), Στρούσκι (60' Σαρφό), Μαγιαμπέλα (60' Σανέ), Μοντνόρ (60' Μάτσικ, 80' Κοβάσεφ), Κβιλιτάια (60' Γκομίς), Κοκόριν (60' Σαβό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (46' Αναγνωστόπουλος), Ρόντινεϊ, Μπιανκόν (71' Κουτσίδης), Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη (63' Στάμενιτς), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71' Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε (63' Μπακούλας), Γιάρεμτσουκ (71' Ελ Κααμπί)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ