ΑΡΗΣ

Άρης: Μάρτυρας και ο Καρυπίδης στην υπόθεση Σιαμπάνη

Ο πρόεδρος του Άρη Θοδωρής Καρυπίδης μετά τη λήξη του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο πρόεδρος του Άρη Θοδωρής Καρυπίδης μετά τη λήξη του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κλήθηκε να καταθέσει και αυτός ως μάρτυρας στην υπόθεση Σιαμπάνη, μετά την καταγγελία του γκολκίπερ του Άρη πως κάποιοι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν πριν από το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρήκε τον Άρη νικητή με 1-0 έναντι του ΠΑΟΚ, ωστόσο το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης όχι μόνο παίζεται ακόμα αλλά -όπως όλα δείχνουν- απέχουμε πολύ ακόμα από το να ολοκληρωθεί.

Πρωταγωνιστής σε αυτό ο Μάριος Σιαμπάνης που δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον γκολκίπερ των κιτρίνων να προχωράει σε καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας εις βάρους του ώστε να είχε μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο".

Ο Μάριος Σιαμπάνης βρέθηκε τη Δευτέρα (14/12) ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών ώστε να καταθέσει, όπως και ο Γιώργος Δεληζήσης, μετά την καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά περί απόπειρας δωροδοκίας του νεαρού κίπερ, ενώ σειρά αναμένεται να πάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Και αυτό γιατί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κάλεσε τον ισχυρό άνδρα των κιτρίνων της Θεσσαλονίκης να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση, με την κατάθεσή του να γίνεται στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση.

Όλα αυτά καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να έχει κατονομαστεί από τον Μάριο Σιαμπάνη ως το πρώτο πρόσωπο το οποίο ενημέρωσε από την περασμένη Πέμπτη (10/12) για την απόπειρα δωροδοκίας εις βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ