ΑΡΗΣ

Άρης: Με Λόπεθ, χωρίς Σούντγκρεν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σουντγκρεν με τη φανέλα του Άρη
Ο Σουντγκρεν με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Το Σάββατο ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19.30) με τον Άκη Μάντζιο να έχει κανονικά στην αποστολή τον Λόπεθ, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο, Λούμορ και Σούντγκρεν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19.30), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο Άκης Μάντζιος μετρά επιστροφές, αλλά και αρκετές απουσίες. Λόπεθ και Μάνος επέστρεψαν στην αποστολή, ενώ και ο Καμαρά βρίσκεται σε αυτή παρ' ότι επέστρεψε την Πέμπτη. Αντίθετα, εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Μπερτόγλιο και οι Φαμπιάνο και Σούντγκρεν.

Έτσι, η αποστολή του Άρη συμπεριλαμβάνει τους: Κουέστα, Μάτος, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαΐροβιτς, Γκανέα, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ