ΑΡΗΣ

Άρης: Με Μαντσίνι η αποστολή για Λιβαδειά, ο Αργεντινός κατέβασε την ανάρτηση στην οποία είχε ξεσπάσει

Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Μαντσίνι στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Το θέμα του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Άρη θεωρείται οριστικά λήξαν με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ ο 26χρονος επιθετικός κατέβασε την ανάρτηση μέσω της οποίας είχε ξεσπάσει εις βάρος του συλλόγου.

Από τη Δευτέρα και την απολογία του στη διοίκηση της ομάδας το θέμα του Ντάνιελ Μαντσίνι είχε τελειώσει για τον Άρη με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Αργεντινός μια μέρα μετά συμπεριλήφθηκε από τον Πάρντιου και στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης (21/12) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί κιόλας.

Από εκεί και πέρα ο Μαντσίνι κατέβασε την ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο instagram μέσω της οποίας είχε ξεσπάσει εις βάρος του συλλόγου για χρήματα που του οφείλονταν.

Το δελτίο Τύπου του Άρη ανέφερε:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (21/12), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (πρεμιέρα β’ γύρου) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Καμάτσο, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Ενκουλού (τραυματίας), Λέισμαν (τιμωρημένος), Χαίροβιτς, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Το παιχνίδι της ομάδας Κ17

Η ομάδα Κ17 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K17 (ΣΤ’ όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (22/12) την αντίστοιχη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., στις 12:45, στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» (εξ αναβολής), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (2η φάση)".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ