ΑΡΗΣ

Άρης: Με Ματίγια και Σούντγκρεν κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δύο νέα πρόσωπα έχει η αποστολή του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Ματίγια και Σούντγκρεν να ταξιδεύουν στην Αθήνα για το ματς της Κυριακής.

Δύο νέα πρόσωπα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Μίκαελ Ένινγκ να έχει στη διάθεση του τον Ματίγια αλλά και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, η παρουσία του οποίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους.

Αυτό γιατί ο Άρης είχε έρθει σε κόντρα με τον Σουηδό μπακ στα μέσα Απριλίου μετά τις δηλώσεις του ίδιου εις βάρος της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας ενώ τον είχε καλέσει σε απολογία.

Εκτός έμεινε και πάλι ο Ντιγκινί, όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ ενώ σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα έμεινε εκτός ο Μπαγκαλιάνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

H αποστολή: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Σάσα, Αμπού Μπα, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Φετφατζίδης, Λάρσον, Ιντέγε, Μπακούτσης, Ματίγια, Σούντγκρεν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ