ΑΡΗΣ

Άρης: Με Σίστο η αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό

2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον Πιόνε Σίστο στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Πανσερραϊκό (24/8, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League (24/8, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή των κιτρινόμαυρων, με απόλυτο στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν.

Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται τόσο ο Πιόνε Σίστο, που δεν ταξίδεψε στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, όσο και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα που εξέτισε την ποινή του από τον τελικό του Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Τζουλς Εμβοντό που παραμένουν τιμωρημένοι, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στις Σέρρες οι Βαλεντίνο Φατόρε, Ντομαγκόι Πάβτσιτς, Κώστας Κυριαζής και Θόδωρος Γιώργος Αγοραστός.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

  • Κουέστα, Σίντκλεβ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρσία, Σίστο, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.
TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ