ΑΡΗΣ

Άρης: Με Βερστράτε, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Μπίργκερ Βερστράτε μετά την υπογραφή συμβολαίου στον Άρη | 11 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Μπίργκερ Βερστράτε μετά την υπογραφή συμβολαίου στον Άρη | 11 Σεπτεμβρίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/09, 20:30, Novasports Prime), με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή και να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τους νεοαποκτηθέντες Βερστράτε, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ.

Ο Άρης πανηγύρισε την 3η αγωνιστική την πρώτη τους επιτυχία στη φετινή Stoiximan Super League επικρατώντας 3-2 του Αστέρα Τρίπολης, στο ντεμπούτο του Άκη Μάνζιου στον πάγκο του, ωστόσο τώρα ο Έλληνας τεχνικός μετράει αντίστροφα για το πρώτο μεγάλο του τεστ στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Αυτό είναι το βράδυ της Κυριακής (17/09, 20:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) στην Τούμπα απέναντι στον συμπολίτη ΠΑΟΚ, με τους κίτρινους να ολοκληρώνουν το απόγευμα του Σαββάτου (16/09) την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και κατόπιν να γνωστοποιείται η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο.

Αυτήν αποτελείται από 22 συνολικά ποδοσφαιριστές, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει μέσα στην αποστολή τους τρεις παίκτες που απέκτησε η ομάδα του το τελευταίο 10ήμερο, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος: τους Βέλεθ, Βεστράτε και Σουλεϊμάνοφ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ζαν Ζουλς Εμβοντό (ανέτοιμος), Ματαρίτα (τιμωρημένος), Σαβέριο (τραυματίας), Φατόρε, όπως επίσης ο Δεληζήσης, που επέστρεψε στον Άρη την περασμένη Πέμπτη για να κλείσει εκεί την καριέρα του, και ο Παναγίδης (Κ19).

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Ντούρασεκ, Ρουπ, Βεστράτε, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μόρον, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Αηδόνης.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ