ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Αποκτά και τον Έντουιν Ροντρίγκες

Άρης μεταγραφές: Αποκτά και τον Έντουιν Ροντρίγκες
AP PHOTO/DELMER MARTINEZ

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα, Έντουιν Ροντρίγκες, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Ολίμπια. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για δανεισμό, όμως οι κίτρινοι παλεύουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο Άρης μετά τον Πίτερ Ετεμπό προχωράει σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Ονδουριανού μεσοεπιθετικού, Έντουιν Ροντρίγκες, από την Ντεπορτίβο Ολίμπια (ομάδα της Ονδούρας).

Ο Άρης έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα από την Ονδούρα για δανεισμό και οψιόν αγοράς, ωστόσο κατέθεσε πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και αναμένει την απάντηση της Ολίμπια.

Ο βραχύσωμος διεθνής ποδοσαιριστής (1.64μ.) έχει αγωνιστεί με την Ολίμπια συνολικά 125 φορές, έχοντας απολογισμό 13 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της Ονδούρας, έχοντας 20 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ. Φέτος έχει ήδη γράψει έξι συμμετοχές, με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.

Οι διοικούντες των κίτρινων θεωρούν ότι βρήκαν ένα διαμαντάκι εφάμιλλο του Λουίς Πάλμα, ο οποίος τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στους κίτρινους, αποτελώντας έναν εκ των κινητήριων μοχλών της επίθεσης του Άρη.

Δείτε τον Ροντρίγκες σε στιγμές δράσης:

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ