ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Σίστο σύμφωνα με τους Δανούς

Ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ
Ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ 2023 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Άρης είναι μια από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ με το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Άρης ψάχνει για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ του και ένας εξ αυτών ίσως είναι ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Δανοί δημοσιογράφοι.

Το δημοσίευμα της tipsbladet αναφέρει: "Η Μίντιλαντ θα δει αν μπορεί να παραχωρήσει τον Πιόνε Σίστο. Το τίμημα για τον 28χρονο είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ καθώς εκεί ήταν οι προσφορές των Μπεσικτάς, Μάλμε οι οποίες είχαν καταθέσει προσφορές στην αρχή της χρονιάς. Ενδιαφέρον έχει επίσης η Κόνιασπορ αλλά και ο Άρης από την Ελλάδα".

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση καθώς είναι εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της Μίντιλαντ και μάλιστα τη φετινή χρονιά ο Σίστο έπαιξε σε 20 ματς με πέντε γκολ και μια ασίστ.

Το συμβόλαιο του Σίστο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι αλλά σε περίπτωση που δεν ανανεώσει θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο για να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ