ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Επαφές με Μπαρτσελόνα για Μινγκέθα

Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Οσκαρ Μινγκέθα γράφτηκε για την ΑΕΚ στην Mundo Deportivo, εντούτοις και ο Άρης φέρεται να παλεύει για την απόκτησή του.

Η Mundo Deportivo έγραψε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του στόπερ, Οσκαρ Μινγκέθα, αλλά και ο Άρης φέρεται να βρίσκεται γερά στο κόλπο της απόκτησής του. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είναι παιδί της Μπαρτσελόνα και της "Μασία" και σίγουρα είναι μια περίπτωση υψηλού επιπέδου, την οποία δουλεύουν οι κίτρινοι τις τελευταίες ημέρες.

Συνολικά έχει 66 συμμετοχές με τους Καταλανούς, πέρυσι αγωνίστηκε σε 19 ματς της La Liga και σε πέντε του Champions League. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Θεόδωρος Καρυπίδης από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και θέλει να κάνει το... μπαμ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ως το 2023 και ο Άρης τον θέλει ως δανεικό. Φυσικά πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων είναι διατεθειμένος να το παλέψει μέχρι τέλους. Ο Μινγκέθα είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ισπανίας, πλην της U-19.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ