ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Εξετάζει την περιπτώση του Σέρχιο Αραούχο

Ο Αραούχο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ΑΕΚ - Λαμία
Ο Αραούχο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ΑΕΚ - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Σέρχιο Αραούχο και ΑΕΚ χώρισαν και επίσημα τους δρόμους τους, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού την περίπτωσή του εξετάζει ο Άρης.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Αραούχο δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, παρόλα αυτά υπάρχει ως ενδεχόμενο να παραμείνει στη χώρα μας και στη Stoiximan Super League, αφού ενδιαφέρεται για αυτόν ο Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό για να δει τις προθέσεις του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για το αν θα κάνει τελικά πρόταση συνεργασίας στον πολύπειρο άσο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι κιτρινίζοι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, οικονομικά και αγωνιστικά, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, αλλά και αρκετά "εύθραυστο" σε τραυματισμούς. Σε κάθε περίπτωση, ο Αραούχο είναι ένας παίκτης, με ηγετικά χαρακτηριστικά, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη και σίγουρα σέβεται η "κίτρινη" εξέδρα, για τη συγκινητική στάση που τήρησε ο Αργεντινός στη δολοφονία του Άλκη.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ