ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Κατ' αρχήν συμφωνία με Ματέι Βίντρα

Ο Ματέι Βύντρα
Ο Ματέι Βίντρα @ 2021 OZAN KOSE / POOL AFP / AP IMAGES

Ο Άρης μετά την απόκτηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα προχωρούν και στη μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού, Ματέι Βίντρα, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε κατ' αρχήν συμφωνία.

Ο Άρης ενισχύει την "τσεχική παροικία" του, καθώς μετά την απόκτηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα ήρθε σε συμφωνία και με τον 30χρονο διεθνή επιθετικό Ματέι Βίντρα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Γιακούμπ Μπράμπετς, η οποία επίσης είχε αίσιο τέλος και ταυτόχρονα οι δύο πλευρές συμφώνησαν και για τον Ματέι Βίντρα. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα βασικά κομμάτια και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal.

Ο Βίντρα έχει μείνει ανενεργός το τελευταίο διάστημα, καθώς έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπέρνλι και δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Τσέχος φορ πλην των "clarets" έχει αγωνιστεί σε Ντέρμπι, Γουότφορντ, Ρέντινγκ και Γουέστ Μπρομ στο Νησί, αλλά και στις Ουντινέζε και Κλαμπ Μπριζ.

Να σημειωθεί ότι και ο Μπράμπετς αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να γίνουν παίκτες των Θεσσαλονικέων (Νταρίντα, Βίντρα), ανήκουν στο ίδιο μανατζερικό γραφείο.

Τέλος ο Ντιόπ από τον Άρη

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος μέσος, Παπέ Σέικ Ντιόπ αποχωρεί, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη. Ο Ντιόπ δεν υπολογιζόταν από τον Άλαν Πάρντιου και ουδέποτε κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο Ντιόπ είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη Λιόν και έγραψε συνολικά 14 συμμετοχές στη Super League και τα προκριματικά του Conference League.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ