ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ταγέρες για την απόκτηση του Μαρτίνες, σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο

Άρης, μεταγραφές: Κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ταγέρες για την απόκτηση του Μαρτίνες, σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο
PRINT SCREEN

Τη δεύτερή του μεταγραφή μετά από την αγορά του Σουλεϊμάνοφ ψάχνει να ολοκληρώσει ο Άρης, καθώς σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ταγέρες για την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ Αλεχάντρο Μαρτίνες.

Με περίπου έναν μήνα να απομένει για την έναρξη της Stoiximan Super League, σύμφωνα με την προκήρυξη της λίγκας η σέντρα της πρώτης αγωνιστικής θα γίνει στις 17 Αυγούστου, ο Άρης τρέχει για ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κλειδώσει τους στόχους της, με έναν εξ αυτών να είναι ο εξτρέμ της Ταγέρες Αλεχάντρο Μαρτίνες.

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ταγιέρες, με την οποία ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ αποκτήθηκε από τον σύλλογο της Κόρδοβα τον περασμένο Φεβρουάριο έναντι ενός ποσού γύρω στα 2.800.000 ευρώ.

Στην ανάρτησή του ο Μέρλο τονίζει ότι οι διοικούντες την μεξικανική ομάδα επιφυλάχθηκαν να εξετάσουν την πρόταση και να απαντήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ εφόσον η υπόθεση προχωρήσει, αυτή αναμένεται να είναι η δεύτερη μεταγραφή του Άρη μετά την αγορά των δικαιωμάτων του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στις αρχές Ιουλίου.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ