ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με Διούδη

Άρης, μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με Διούδη
EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Άρη θα είναι τη νέα σεζόν -εκτός συγκλονιστικού- ο Σωκράτης Διούδης, με τον 31χρονο διεθνή τερματοφύλακα να αναμένεται να λύσει εντός της ημέρας (11/07) το συμβόλαιό του με την Ζάγκλεμπιε και να επιστρέψει στους "κίτρινους" μετά από επτά χρόνια.

Ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά είναι ο Σωκράτης Διούδης, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας θα αποτελέσει παίκτη του Άρη, με τον οποίο έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και το μόνο που απομένει πλέον είναι να σπάσει το συμβόλαιό του με την Ζάγκλεμπιε Λούμπιν.

Ο Διούδης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα της πολωνικής ομάδας, με την οποία πρόλαβε να γράψει 36 συμμετοχές, έχοντας κρατήσει σε 12 παιχνίδια ανέπαφη την εστία του.

Ο πρώην πορτιέρε του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των "κίτρινων" πριν πάρει μεταγραφή στην Κλαμπ Μπριζ και από εκεί στον Πανιώνιο, ενώ το 2016 επέστρεψε στον Άρη για να ακολουθήσει έναν χρόνο αργότερα η μεταγραφή του στους "πράσινους", στους οποίους πήρε τα γάντια του βασικού γκολκίπερ.

Έτσι, με την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σωκράτη Διούδη και την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα, ο Άρης κλείνει τις θέσεις κάτω από την εστία.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ