ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Οδεύει προς Ιράν ο Ανσαριφάντ, θέλει να αποχωρήσει ο Μανού Γαρθία, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Μανού Γκαρθία
Ο Μανού Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Κίνηση υπάρχει στα μεταγραφικά του Άρη και κυρίως στο κομμάτι των αποχωρήσεων, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ οδεύει προς Ιράν, ενώ οι Ισπανοί γράφουν για πρόθεση του Μανού Γκαρθία να φύγει από τους "κίτρινους" και να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Πολλές είναι οι προσθαφαιρέσεις που αναμένονται να γίνουν στον Άρη για ακόμη ένα καλοκαίρι. Ήδη τα πρώτα ονόματα που θα αποχωρήσουν είναι γνωστά.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που ήρθε μεσούσης της σεζόν και πρόλαβε να σημειώσει ένα γκολ και να μοιράσει μία ασίστ σε 14 ματς, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τα ρεπορτάζ από το Ιράν να τον θέλουν να οδεύει προς την Τράκτορ.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "elgoldigital" εμφανίζουν τον Μανού Γκαρθία να επιθυμεί την επιστροφή του στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Μία περίπτωση δύσκολη, καθώς το καλοκαίρι του 2022 ο Ίβηρας μέσος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αφού το ποσό της απόκτησής του έφτασε τα 4.000.00 ευρώ με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ