ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Παίρνει Μοντόγια, τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Ισπανός

Ο Μαρτίν Μοντόγια σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Βινίσιους
Ο Μαρτίν Μοντόγια σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Βινίσιους 2021 AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με την Μπέτις για την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού μπακ, Μαρτίν Μοντόγια. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης για υπογραφές.

Έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό αποκτά ο Άρης. Οι κίτρινοι τα βρήκαν με την Μπέτις για την απόκτηση του Μαρτίν Μοντόγια.

Ο 32χρονος Ισπανός αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και ως αριστερό. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Μπέτις, αλλά είχε ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.

Έτσι, ο Άρης εκμεταλλεύτηκε και την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ευρώπη (υπήρξε ενδιαφέρον από την Τίγκρες για την απόκτησή του) και έτσι τον έπεισε να έρθει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Ο Μοντόγια αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε στην Ίντερ ως δανεικός, αλλά επέστρεψε έξι μήνες αργότερα.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Μπέτις πριν τον αποκτήσει η Βαλένθια το καλοκαίρι του 2016. Δύο χρόνια αργότερα πήγε στην Μπράιτον και τον Αύγουστο του 2020 επέστρεψε στην Ισπανία για την Μπέτις. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 301 παιχνίδια και μετρά 5 γκολ και 28 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ