ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Πρόταση στη Χιούστον Ντάιναμο για τον Καρασκίγια, σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο

Ο Ανταλμπέρτο Καρασκίγια
Ο Ανταλμπέρτο Καρασκίγια 2024 MATT PATTERSON/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τομ Μπόγκερτ, ο Άρης κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Παναμέζου μέσου, Ανταλμπέρτο Καρασκίγια, αλλά η Χιούστον Ντάιναμο την απέρριψε.

Πρόταση για την απόκτηση του Παναμέζου μέσου, Ανταλμπέρτο Καρασκίγια κατάθεσε ο Άρης, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τομ Μπόγκερτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κίτρινοι έκαναν κίνηση για τον 25χρονο χαφ, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση από τη Χιούστον Ντάιναμο, η οποία δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του, αλλά με το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Καρασκίγια αγωνίζεται στις θέσεις "6" και "8" και είναι διεθνής με τον Παναμά από το 2018. Αγωνίζεται στη Χιούστον Ντάιναμο από το 2022, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2025, με την ομάδα να διατηρεί οψιόν επέκτασης γι' ακόμη δύο χρόνια.

Τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ. Θυμίζουμε πως στη Χιούστον Ντάιναμο αγωνίζεται πλέον και ο Έκι Πόνσε, ο οποίος παραχωρήθηκε αντί 9 εκατ. ευρώ στην ομάδα του MLS από την ΑΕΚ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ