ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Στην τελική ευθεία του Μάνου Γκαρθία, ανταλλάσσονται συμβόλαια με τη Χιχόν

Άρης μεταγραφές: Στην τελική ευθεία του Μάνου Γκαρθία, ανταλλάσσονται συμβόλαια με τη Χιχόν
PRINTSCREEN

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Μάνου Γκαρθία, με τον Άρη και τη Χιχόν να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. Ο παίκτης θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Κοντά σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης. Συγκεκριμένα, η υπόθεση του Μάνου Γκαρθία βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Οι κίτρινοι και η Σπόρτινγκ Χιχόν βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής των συμβολαίων.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους κίτρινους.

Ο Μάνου Γκαρθία βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Χιχόν πριν να αγοραστεί το 2013 από την Μάντσεστερ Σίτι. Με την πρώτη ομάδα των πολιτών μέτρησε τέσσερις συμμετοχές σκοράροντας και μία φορά στο Λιγκ Καπ.

Ακολούθησαν δανεισμοί στην Μπρέντα και την Τουλούζ, ενώ η Χιχόν τον έκανε ξανά δικό της το 2019 για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε ως δανεικός στην Αλαβές με 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μοιράζοντας δύο ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ