ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Συμφωνία με τη Ρέιντζερς για δανεισμό του Σιφουέντες

Los Angeles FC midfielder Jose Cifuentes controls the ball during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers Saturday, March 4, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Ο Χοσέ Σιφουέντες @ 2024 JAE C. HONG / AP IMAGES

Ο Άρης ενισχύεται στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Χοσέ Σιφουέντες με τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Σπουδαία κίνηση από τον Άρη στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έδωσε τα χέρια με τη Ρέιντζερς για να κάνει δικό του τον 25χρονο διεθνή μέσο (ύψους 1.78 μ.) με το Εκουαδόρ, Χοσέ Σιφουέντες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για μονοετή δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Σιφουέντες είχε παραχωρηθεί με δανεισμό στη βραζιλιανική Κρουζέιρο, ωστόσο επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να σπάσει τον δανεισμό του. Με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει αγωνιστεί συνολικά 21 φορές, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ.

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Η Λος Άντζελες FC τον απέκτησε έναντι 2.7 εκατομμυρίων. Το MLS ήταν ο τελευταίος του σταθμός πριν πετάξει για την Σκωτία.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ