ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Τα τυπικά για την απόκτηση του Ετέμπο

Ο Πίτερ Ετέμπο με τη φανέλα της Στόουκ κόντρα στον Σον της Τότεναμ για ματς της Premier League
Ο Πίτερ Ετέμπο με τη φανέλα της Στόουκ κόντρα στον Σον της Τότεναμ για ματς της Premier League 2021 AP PHOTO/LEILA COKER

Για οριστική συμφωνία του Άρη με την Στόουκ για τη μεταγραφή του Πίτερ Ετέμπο κάνει λόγο ιστοσελίδα που ασχολείται με την ομάδα της Championship.

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Πίτερ Ετέμπο καθώς ιστοσελίδες στην Αγγλία που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Championship κάνουν λόγο για οριστικά συμφωνία Άρη και Στόουκ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «stokesentinel.co.uk». αναφέρει ότι μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα να διευθετηθούν προκειμένου ο 27χρονος Νιγηριανός χαφ να γίνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης».

Xαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ για τον Ετέμπο αναφέρει:

"Η Στόουκ ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Άρη για τη μετακίνηση του Πίτερ Ετέμπο. O διεθνής Νιγηριανός πέρασε τα τελευταία δυόμισι χρόνια του συμβολαίου του μακριά από τη Στόουκ στην οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2019. Αρχικά δόθηκε δανεικός στη Χετάφε, ενώ επόμενος προορισμός του ήταν η Γαλατάσαραϊ. Πέρυσι αποτέλεσε έκπληξη η προαγωγή του στη Γουότφορντ αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός για τέσσερις μήνες κι έτσι έκανε μόλις δέκα συμμετοχές με την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ