ΑΡΗΣ

Άρης-Μπάρι 2-1

1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Λεάντρο Γκρασιάν MOTIONTEAM

Ο Άρης με γκολ των Γκρασιάν και Ρομπέρζ επικράτησε με 2-1 της Μπάρι. Μαζίνιο: "Έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι"

Η Μπάρι έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας παίξει μάλιστα ένα φιλικό παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο 18΄ με κεφαλιά του Παρέτο μετά από σέντρα του Αλβάρες με το 1-0 να ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Ο Άρης ωστόσο ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στην επανάληψη και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκρασιάν στο 54΄ και μετά από πλασέ εκτέλεση φάουλ του Ναφτί ο Ρομπέρζ στο 83΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Μπατιόν, Γκαρσία, Κάλβο, Αραβίδης, Κόκε, Κάμπορα
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πιοβετζάν, Αράνο, Ρομπέρζ, Νασούτι, Βανγκέλι (66΄ Φλάβιο), Ρόβας, Ναφτί, Χαβίτο, Ντέιλι, Γκρασιάν, Λαμπριάκος

ΜΠΑΡΙ
: Ζιλέ, Παρίζι, Ρανόκια, Τονούτσι, Ματσιέλο, Αλβάρες, Γκάτσι, Πάρο, Κόμαν, Φορτούζο, Παρέτο.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο δεν χρησιμοποίησε για προληπτικούς λόγους τους Νέτο, Πρίττα, Κουλουχέρη και Αμπρέου αλλά και τον Πέσκοβιτς ενώ το φιλικό παιχνίδι έγινε μπροστά σε 250 φιλάθλους μεταξύ των οποίων και φίλαθλοι του Άρη με αυτούς από τον SUPER 3 Πάτρας να φθάνουν με βαν λίγο πριν την σέντρα.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο τη φορά αυτή με αντίπαλο την Σιένα.

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού ο τεχνικός του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, τόνισε ότι: " Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας για να δούμε την ομάδα και την τακτ που έχουμε δουλέψει μέχρι σήμερα και για μένα να δω τους νέους ποδοσφαιριστές. Είχαμε δύο πρόσωπα.

Στο πρώτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική της Μπάρι κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο όπου αποκτήσαμε τον έλεγχο και πετύχαμε δύο όμορφα γκολ και πήραμε την νίκη", και πρόσθεσε: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χάσει λίγο τον έλεγχο στην τακτική με την Μπάρι με κίνηση των δύο επιθετικών της προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους κάτι που διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ναφτί και τον Ρόβα και είχαμε καλή κίνηση μπροστά με τους Λαμπριάκο και Γκρασιάν που δεν άφηναν την Μπάρι να αναπτυχθεί σωστά".

Σε ερώτηση για την κατάσταση ετοιμότητας της ομάδας του είπε: " Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για ετοιμότητα της ομάδας. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας σε ανάπτυξη και φθάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Στην άμυνα παίξαμε καλά και σκληρά. Βγάλαμε κάποια πρώτα συμπεράσματα αλλά έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι μας".

Από την πλευρά του ο Μεχντί Ναφτί δήλωσε: " Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι γιατί τα πόδια μας είναι βαριά από την προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος που κερδίθηκε ο αγώνας και αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Με αυτήν την νικηφόρα νοοτροπία θα πρέπει να συνεχίσουμε τα παιχνίδια ακόμα και στα φιλικά", κι όσο για τον ίδιο επισήμανε πως: "Είμαι ευχαριστημένος αλλά χρειάζομαι κάποια πράγματα δύναμη και εκρηκτικότητα κάτι που τα δουλεύουμε με τους ανθρώπους της ομάδας".

Κι όσο για τον Βασίλη Ρόβα υπογράμμισε πως: " Κάθε αρχή και καλό. Ξεκινήσαμε την νέα σεζόν με νίκη με μία δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπάρι. Είναι ακόμα αρχή αλλά η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία με δύναμη και κάτω την μπάλα και πιστεύω ότι έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε.

Στα φιλικά δεν μπορείς να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό αφού άλλο φιλικά και άλλο πρεμιέρα. Το καλό ξεκίνησε άρχισε όμως από σήμερα", ενώ για τον εαυτό του δήλωσε: " Είναι καλό για μένα να παίζω με τόσο καλούς παίκτες που είναι στην ομάδα. Υπάρχει ομαδικότητα και θα φανεί και στο πρωτάθλημα ότι είμαστε δεμένοι σε όλες τις πλευρές και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα".





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ