ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Καρυπίδης έριξε κατσάδα στους παίκτες στα αποδυτήρια της Ριζούπολης

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Η άσχημη εικόνα του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία έκανε έξαλλο τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τον ισχυρό άνδρα των κιτρίνων να μιλάει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το ματς.

Το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη ήταν ένα από αυτά που είχαν κυκλώσει οι άνθρωποι του Άρη στην προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, όμως το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση και κόλλησε στο 0-0 με την ελαφρά ταξιαρχία για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η εικόνα μάλιστα των Θεσσαλονικέων έκανε τον Θόδωρο Καρυπίδη να βράζει, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του αγώνα και να πετάει το γάντι στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ντρέπεστε. Δεν δέχομαι πλέον άλλες δικαιολογίες από κανέναν και για κανέναν λόγο.

Χρειάζεστε προπονητή για να νικήσετε τον Απόλλωνα, μια ομάδα που το πιο μεγάλο συμβόλαιο της είναι το 1/5 και το 1/10 των δικό σας. Τέρμα τα λόγια και οι δικαιολογίες αναλάβετε τις ευθύνες. Από εδώ και πέρα θα δείτε άλλον Καρυπίδη", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

Ήταν δε τέτοια η απογοήτευσή του, ώστε να διαμηνύσει σε στενούς συνεργάτες του πως έχει διάθεση να βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, αφενός για να δει από κοντά την προπόνηση και αφετέρου για να μιλήσει ξανά στους παίκτες και να τους θέσει προ των ευθυνών τους ενόψει των προσεχών παιχνιδιών.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ