ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Μανσίνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη
Ο Ντανιέλ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Μανσίνι επιβραβεύτηκε από τον Άρη με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 ύστερα από δύο χρόνια καλής παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντάνιελ Μανσίνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Άρη, το οποίο εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2024.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αποκτήθηκε το 2019 ως μεταγραφή ύψους 500.000 από την Μπορντό και έκτοτε μετράει 69 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ με τους "κίτρινους".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον Άρη για αλλά δύο χρόνια. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του κ. Καρυπίδη γιατί νιώθω πλέον τον Άρη σαν το σπίτι μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα δίνω το 100% και αυτό υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω", δήλωσε αρχικά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

"Η ομάδα και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με τους στόχους του Άρη και είμαι βέβαιος ότι θα τους εκπληρώσουμε. Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει κάθε χρόνο και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Vamos Aris!".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Daniel Mancini για άλλα δύο χρόνια.

Ο 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ