ΑΡΗΣ

Άρης: Ο πάγκος αποδείχθηκε ξανά "ηλεκτρικός", ο Τερζής είχε την ίδια μοίρα με τρεις προκατόχους του

Ο Τόλης Τερζής στο ματς με την ΑΕΚ
Ο Τόλης Τερζής στο ματς με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Τόλης Τερζής παραιτήθηκε από τον πάγκο του Άρη μετά την ήττα από τη Λαμία και συνέχισε την... παράδοση της πρόωρης αλλαγής τεχνικής ηγεσίας στους κίτρινους.

Ο Τόλης Τερζής δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στον πάγκο του Άρη και στη θητεία που του δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας όχι ως υπηρεσιακός, αλλά ως κανονικής προπονητής.

Η δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος, τον ώθησε στην πόρτα της εξόδου με τον 52χρονο τεχνικό να παραιτείται από τα καθήκοντά του. Η εικόνα των κίτρινων στο δεύτερο μέρος ήταν αποκαρδιωτική, καθώς όταν ήταν πίσω στο σκορ δεν έκαναν ούτε μια τελική στο δεύτερο μέρος.

Ο Τερζής έτσι δεν απέφυγε τη μοίρα τεσσάρων προκατόχων του, οι οποίοι αποχώρησαν πάλι νωρίς στη χρονιά. Ο Σάββας Παντελίδης τη σεζόν 2019/20 παραιτήθηκε όπως και ο Τερζής στη δεύτερη αγωνιστική μετά από μια ήττα από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Την επόμενη σεζόν ο Μίκαελ Ένινγκ δεν πρόλαβε καν τη δεύτερη αγωνιστική, καθώς αποχώρησε στις 18 Σεπτεμβρίου μετά τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Άκης Μάντζιος κατάφερε να κάνει την εξαίρεση τη σεζόν 2021/22, όταν παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας μέχρι και τον Φεβρουάριο μετά από μια ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 53χρονος τεχνικός είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αναλάβει ξανά τον Άρη.

Πέρυσι ο Άρης προχώρησε και πάλι σε αλλαγή προπονητή μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής. Η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έφερε τον Χερμάν Μπούργος στην πόρτα της εξόδου (ίδια μέρα με την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη).

Έτσι ο τελευταίος προπονητής που άντεξε για μια ολόκληρη σεζόν στον πάγκο του Άρη, παραμένει ο Δημήτρης Σπανός που οδήγησε στην ομάδα στα σαλόνια της Stoiximan Super League από τη Β' Εθνική.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ