ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Ρόουζ συμφώνησε με τους κίτρινους και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Ο Ρόουζ συμφώνησε με τους κίτρινους και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη
Ο Λίντσεϊ Ρόουζ με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Ο Άρης ενισχύει την άμυνά του με τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος επιστρέφει στους Θεσσαλονικείς υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Λίντσεϊ Ρόουζ, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 2.5 χρόνια.

Ο 31χρονος Γάλλος στόπερ (ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Λέγκια Βαρσοβίας), βρέθηκε κοντά στους κίτρινους και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Ρόουζ συμφώνησε για συμβόλαιο 2.5 ετών, ήτοι μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται για τα επόμενα 24ωρα, ώστε να ενσωματωθεί στο γκρουπ του Άκη Μάντζιου. Ο Λίντσεϊ Ρόουζ αγωνίστηκε στον Άρη από τον Ιανουάριο του 2019 (αρχικά με εξάμηνο δανεισμό από τη Λοριάν και το καλοκαίρι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή) και παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2021.

Συνολικά είχε 96 συμμετοχές και επτά γκολ με τους κίτρινους, που παραμένουν η ομάδα με την οποία έπαιξε περισσότερο στην καριέρα του. Φέτος με τη Λέγκια είχε μέχρι στιγμής 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ