ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Ρουπ είπε "αντίο" με αιχμές και υπονοούμενα

Ο Λούκας Ρουπ
Ο Λούκας Ρουπ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Ρουπ αποτελεί παρελθόν για τον Άρη έπειτα από 1,5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη και αποχώρησε με ένα μήνυμα στα social media όπου αφήνει αιχμές για πρόσωπα του συλλόγου.

Ο Λούκας Ρουπ αποχωρεί ως ελεύθερος από τον Άρη ύστερα από 1,5 χρόνο στον σύλλογο και αρκετά δυσαρεστημένος από κάποιες καταστάσεις που συνόδευσαν το απογοητευτικό φινάλε της σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο 33χρονος Γερμανός μέσος κατέγραψε μόλις έντεκα συμμετοχές και 572 λεπτά τη φετινή σεζόν, ενώ έμεινε ακόμα και τρεις μήνες εκτός αποστολής στην αρχή της χρονιάς.

Το μήνυμά του στο Instagram απευθύνθηκε στους φιλάθλους του συλλόγου τους οποίους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, ενώ μίλησε και για άτομα από τα οποία έχει σοβαρά παράπονα.

Το μήνυμα του Ρουπ

"Αγαπητή Αρειανάρα, είμαι συντετριμμένος που δεν μπόρεσα να πω αντίο κατάλληλα, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Δυστυχώς, δεν πετύχαμε τους στόχους μας φέτος και εμένα δεν μου επιτράπηκε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οπότε είμαι εξίσου απογοητευμένος. Όπως και να 'χει, ελπίζω να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τους παίκτες όπως κάνατε φέτος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω οποιονδήποτε με υποστήριξε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ειδικά τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω μόνο πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στον ΑΡΗ, γιατί είναι ανεπίτρεπτο και ασεβές το πώς οι άνθρωποι του οργανισμού φέρονται στους παίκτες τους. Υπάρχει τόσο μεγάλο… potential και οι φίλαθλοι όπως και οι παίκτες, το αξίζουν".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ