ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Ρουπ επέστρεψε στην αποστολή μετά από τρεις μήνες

Ο Ρουπ με τη φανέλα του Άρη σε ντέρμπι της Super League με τον ΠΑΟΚ | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρουπ με τη φανέλα του Άρη σε ντέρμπι της Super League με τον ΠΑΟΚ | 17 Σεπτεμβρίου 2023 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος γνωστοποίησε την αποστολή του Άρη για το κυριακάτικο ματς απέναντι στον ΟΦΗ (17/12, 15:00, Novasports 2HD) στην οποία συμπεριλήφθηκε μετά από απουσία τριών μηνών ο Λούκας Ρουπ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το Σάββατο, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (17/12, 15:00, Novasports 2HD, LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει κατόπιν την αποστολη των κιτρίνων.

Από αυτήν έμειναν εκτός οι τραυματίες Παναγίδης, Φεράρι, Μανού Γκαρσία, Ματαρίτσα και Πάβιτσιτς, με τη μεγάλη είδηση να είναι η παρουσία στην αποστολή του Λούκας Ρουπ, με τον 32χρονο Γερμανό μέσο να επιστρέφει έπειτα από τρεις μήνες.

Αναλυτικά η αποστολή των κιτρίνων: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Ουντοπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλς, Ρουπ, Ντζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντεζ, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ