ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Σίλβα δεν επιστρέφει, κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Σαντέ Σίλβα με τη φανέλα του Άρη
Ο Σαντέ Σίλβα με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο Σαντέ Σίλβα προτίμησε να συνεχίσει στην Αγγλία την καριέρα του και να μην επιστρέψει στον Άρη, καθώς σύμφωνα με τους Άγγλους, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ανατροπή στην υπόθεση του Σαντέ Σίλβα. Αν και όλα έδειχναν πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα επέστρεφε στη Θεσσαλόνικη για τη δεύτερη θητεία του με τον Άρη, τα δεδομένα άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

Η πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ στη Γουέστ Χαμ για λογαριασμό του 24χρονου Πορτογάλου, σε συνδυασμό με την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αγωνιστεί στην Αγγλία λειτούργησαν καταλυτικά στην εξέλιξη της υπόθεσής του με τους Κίτρινους.

Μάλιστα, στη νέα συμφωνία που ετοίμαζε ο Άρης για δανεισμό, υπήρχε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ υπενθυμίζεται ότι για τον 24χρονο είχε ενδιαφερθεί και ο ΟΦΗ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σίλβα πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ με τη φανέλα του Άρη, στις 33 συμμετοχές που κατέγραψε. Εκτός από τη Γουέστ Χαμ, με την οποία αγωνίστηκε δύο φορές με την πρώτη ομάδα, έχει φορέσει και τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ