ΑΡΗΣ

Άρης: Όχι του Κουέστα στην πρόταση

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης έκανε πρόταση στον Χουλιάν Κουέστα για διετές συμβόλαιο, ωστόσο ο Ισπανός απάντησε αρνητικά θεωρώντας την πολύ χαμηλή. Ανοικτό να επανέλθουν με βελτιωμένη οι κίτρινοι.

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι ανάμεσα στους παίκτες (Ματίγια, Κόρχουτ, Γκάμα, Λάρσον επίσης) που ο Άρης θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν δεδομένου και του ban απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί από τη FIFA.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν πρόταση επέκτασης συνεργασίας με συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον 29χρονο Ισπανό, ωστόσο αυτός απάντησε αρνητικά. Το πρόβλημα δεν έγκειται στη χρονική διάρκεια, αλλά στα οικονομικά δεδομένα.

Κι αυτό γιατί ο Κουέστα και οι εκπρόσωποί του τη θεωρούν πολύ χαμηλή σε σχέση με αυτά που είχαν συζητήσει οι δυο πλευρές προ της αναστολής αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορονοϊού. Ορθάνοικτο, ωστόσο, παραμένει το ενδεχόμενο να επανέλθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με νέα (βελτιωμένη) πρόταση.

Ο γκολκίπερ, εξάλλου, δεν έχει προχωρήσει ακόμη με τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Χάιντουκ θέλει τον Κόρχουτ
Ιντέγε: "Θα αποφασίσω στην πατρίδα μου με την οικογένειά μου αν θα μείνω στον Άρη"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ