ΑΡΗΣ

Άρης-Ουντινέζε 1-0

Άρης-Ουντινέζε 1-0
Άρης-Ουντινέζε

Στο τελευταίο του φιλικό ο Άρης επικράτησε της Ουντινέζε με 1-0 με γκολ του Χαβιέ Χαβίτο στο 77ο λεπτό

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες, με τους παίκτες να έχουν πολλά παράπονα και από τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα.
Στο τέλος, ο Άρης πήρε τη νίκη που του έλειψε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια με Μπόκα Τζούνιορς και Κιέβο, ικανοποιώντας τους φιλάθλους του, οι οποίοι σε ακόμα ένα παιχνίδι αποτέλεσαν τον "12ο παίκτη" της ομάδας

Ο αγώνας

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα και απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κόκε εκτέλεσε φάουλ, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπελάρντι σε κόρνερ.

Στη συνέχεια προσπάθησε από τα πλάγια να δημιουργήσει προβλήματα στους Ιταλούς, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους, με τους πάικτες της Ουντινέζε να δυσκολεύονται να αναπτυχθούν.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν στη συνέχεια με κάποιες "στημένες" φάσεις να απειλήσουν, αλλά το συγκρότημα του Πασκουάλ Μαρίνο δεν είχε πρόβλημα.

Χρειάστηκε να περάσουν 32 λεπτά για να βρεθεί μία ανάσα από το γκολ ο Άρης, όταν ο Κάλβο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κάμπορα έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Μοροσίνι έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Η Ουντινέζε είχε μία καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 43ο λεπτό, όταν ο Ρομέρο εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Σηφάκης βρισκόταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Στο 45ο λεπτό, έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Κάλβο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόκε πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μπελάρντι, με τους φιλάθλους του Άρη να διαμαρτύρονται καθώς θεώρησαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κάμπορα στο 50ό λεπτό έκανε το σουτ και κατάφερε να διώξει ο Μπελάρντι.

Στη συνέχεια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο η ένταση της πίεσης, εκμεταλλευόμενος την κουρασμένη άμυνα της ιταλικής ομάδας.

Στο 76ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Άρη, όταν ο Ζαπάτα έκανε το λάθος πιεζόμενος από τον Κόκε και τον Χαβίτο (είχε μπει αλλαγή στο 60ό λεπτό), με τον τελευταίο να κερδίζει την μπάλα μέσα στην περιοχή, να κάνει το σουτ και να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να διατηρήσουν έως το τέλος το 1-0 και να πάρουν τη νίκη, δείχνοντας ότι διαθέτουν τις δυνατότητες να σημειώσουν και άλλα τέρματα.

Οι συνθέσεις

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης (46' Πέσκοβιτς), Νέτο (87' Κουλουχέρης), Νασούτι (46' Ρομπέρζ), Γκιάρο, Φλάβιο, Ναφτί, Γκαρσία (62' Φερνάντες), Γκρασιάν, Κάλβο (60' Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα (83' Λαμπριάκος).

Ουντινέζε (Πασκουάλ Μαρίνο): Μπελάρντι (68' Κόπριβετς), Κουαντράδο, Ντομίζι, Μοροσίνι, Ζαπάτα, Κόντα, Μπάστα, Ματούτε, Κοράντι (75΄ Καρούζο), Ζίμλινγκ, Ρομέρo (61' Κάρλος Τόφολο Ζούνιορ).

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας

Κίτρινες κάρτες: 22' Ναφτί/37' Κουαντράδο
































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ