ΑΡΗΣ

Αρης-Παναθηναϊκός 1-1

Αρης-Παναθηναϊκός 1-1
αρης-παο

Δεν έχασε ο ΠΑΟ στην Θεσσαλονίκη που ισοφάρισε τον Αρη στο 86' και πήρε ένα βαθμό. Νέο επεισόδιο Εκι

Στον απόηχο του -νέου- επεισοδίου του Εκι Γκονζάλες οι "πράσινοι" έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν την νίκη αλλά ήταν νωθρή στις επιθετικές τους ενέργειεςμε σκοπό το πρώτο μέρος να περάσει χωρίς να πετύχουν κάτι καλό.
Στη επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, τα "αίματα" άναψαν με την έναρξη του ματς και κάποιες ψιλές κλωτσιές αλλά ο Αρης ήταν αυτός που "ζωντάνεψε" πρώτος χάρη και στην βοήθεια της εξέδρας.

Η εκτελεστική δυνότητα του Κόκε έδωσε το προβάδισμα στον Αρη σ' ένα κομβικό σημείο του ματς ωστόσο οι "πράσινοι" από την "άσπρη βούλα" ισοφάρισαν λίγο πριν την λήξη ενώ θα μπορούσαν να φύγουν και νικητές αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί διαιτητή: Δ. Γούκος (Ηπείρου), Δ. Τάτσης (Ηπείρου)
Κίτρινες: Ρονάλντο, Παπαδόπουλος Α., Πρίττας, Χαλκιάς / Τζιόλης, Ρομέρο, Σαριέγκι
Κόκκινη: -

Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς):Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Α. Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Πρίττας, Νεμπεγλέρας, Ίβιτς, Κάλβο (65' Παπάζογλου), Κόκε, Σανσόν (79' Γιάχιτς).

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Μάτος (54' Καραγκούνης), Τζιόλης, Ρομέρο, Σπυρόπουλος (67' Σιμάο), Μανούτσο, Ποστίγκα (72' Παπαδόπουλος).
Με μια ματιά


Με το γνώριμο 4-2-3-1 και την "κίτρινη" φόρμα του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς "έριξε" όλα τα καλά του "όπλα" την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αφού έδειξε ότι ήθελε το ματς.

Με "αιχμή δώρατος" τον Κόκε και τους Σανσόν και Κάλβο στα πλάγια οι "κίτρινοι" ήθελαν να αποδείξουν ότ θα κυνηγήσουν την νίκη που θα τους έβαζε το "κόλπο" για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Στην αντίπερα όχθη, μόνο τέσσερις από τους έντεκα παίκτες που χρησιμοποίησε στο φινάλε του πρωταθλήματος και το ματς στην Καλαμαριά διατήρησε στο αρχικό σχήμα ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε για πρώτη φορά βασικούς τους Μανούτσο και Ποστίγκα μαζί, στο γνώριμο 4-4-2.

Ακόμα αντί του Καραγκούνη αγωνίστηκε ο Ρομέρο ενώ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ήταν ο Σπυρόπουλος για πρώτη φορά, με τον Βύντρα πίσω του. Τέλος στην άμυνα εκτός του Νίλσον (δεξιά) επέστρεψαν και οι Γκούμας, Σαριέγκι στο κέντρο της.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που από τα πρώτα λεπτά άρχισαν να ελέγχουν το ματς εκμεταλλευόμενοι το υποτονικό ξεκίνημα των ποδοσφαιριστών του Μπάγεβιτς. Μάλιστα ήταν αυτοί που πρώτοι απείλησαν την αντίπαλη εστία σστο πρώτο 20λεπτο με τον Ποστίγκα στο 7' και το 15' να σουτάρει αλλά ισάριθμες φορές να μην "σημαδεύει" σωστά.

Με την παρότρυνση των λιγοστών οπαδών τους (λόγω της δύσκολης ώρας που διεξήχθει το ματς) οι "κίτρινοι" είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 22' όταν μετά την σέντρα του Αουρέλιο ο Κόκε πετάχτηκε στην πλάτη του Γκούμα και με προβολή ανάγκασε τον Γκαλίνοβιτς να μπλοκάρει αφού βρίσκονταν στην σωστή θέση.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Πεσέιρο να απειλούν τρεις φορές με δύο δυνατά σουτ του Μάτος αλλά και μια κεφαλιά του Μανούτσο που δεν ανησύχησαν τον Χαλκιά. Το ανιαρό πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε και πάλι με τους "πράσινους" να είναι απειλητικοί αλλά τα σουτ των Ποστίγκα (39' άουτ) και Μανούτσο (44' κόντρα και κόρνερ) δεν απείλησαν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με την πρώτη καλή στιγμή τους στάθηκαν άτυχοί όταν στο 48' μετά την εξαιρετική πάσα του Κόκε στον Σανσόν, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα απο μέσα δεξιά, όμως ο Σαριέγκι άπλωσε το πόδι και παραχώρησε κόρνερ σε μια φάση που θα μπορούσε να την στείλει χωρίς να το θέλει στην άδεια εστία (εκτός ο Γκαλίνοβιτς που είχε βγε στα πλάγια).

Το επόμενο δεκάλεπτο του ματς έμοιαζε περισσότερο σε αγώνα κατς, όταν εκεί που ο κ. Κύρκος δεν είχε βγάλει καμία κάρτα έδειξε τέσσερις κίτρινες σε διάστημα πέντε λεπτών. Μάλιστα η μια για τους φιλοξενούμενους στο Ρομέρο ήταν για διαμαρτυρία του Αργεντίνου σε μια ανατροπή του Αβρααμ Παπαδόπουλου στον Ποστίγκα μέσα στην περιοχή, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι "πράσινοι" εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο βλέποντας τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοση τους έβαλε στο ματς τον Καραγκούνη αποσύροντας όμως προς έκπληξη τον Μάτος. Αυτή η αλλγή δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των "πράσινων" που δέχονταν περισσότερη πίεση στο σημεό εκείνο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς έγινε στο 63' όταν μετά το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Κόκε με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Σανσόν που πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς, με τον Κροάτη γκολκίπερ με το σώμα να κόβει την ταχύτητα της μπάλας και ο επερχόμενος Σαριέγκι την απομάκρυνε πριν περάσει την γραμμή.

Η ευκαιρία αυτή ανάγκασε τον τεχνικό του "τριφυλλιού" ν' αναθεωρήσει και πάλι τα πλάνα του και να βάλει στο ματς τον Σιμάο αντί του Σπυρόπουλου με τον παίκτη από την Μοζαμβίκη να πηγαίνει στην μεσαία γραμμή και τον Καραγκούνη να μετατίθεται στα πλάγια.

Το παιχνίδι κυλούσε με τους "κιτρινόμαυρους" να πιέζουν ολοένα και πιο πολύ με συνέπεια να φτάσουν από στημένη φάση στην επίτευξη του γκολ. Ηταν το 74' όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σανσόν απο δεξιά, ο Κόκε με εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και υπό πίεση του Μανούτσο, έστειλε την μπάλα στο απέναντι δοκάρι του Γκαλίνοβιτς και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας του Παναθηναϊκού, προκαλώντας έξαλλα πανηγύρια στην κερκίδα.

Οι "πράσινοι" αναγκάστηκαν να πιέσουν και αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων ισοφάρισαν επίσης από στημένη φάση. Ηταν το 86' όταν ο Νίλσον με κεφαλιά τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο στην περιοχή, ο Αουρέλιο παρακολουθούσε ψηλά την πορεία της μπάλας και έπεσε άτσαλα με το πόδι απλωμένο στον επιθετικό του "τριφυλλιού" με συνέπεια ο κ. Κύρκος να υποδείξει το σημείο του πέναλτι.

Ο επιθετικός των "πράσινων" ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και ευστόχησε από τα 11 βήματα απέναντι στον Χαλκιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος τη αναμέτρησης παρόλο που οι "πράσινοι" θα μπορούσαν να είχαν φύγει και νικητές αλλά τόσο ένα φάουλ του Καραγκούνη όσο και η λανθασμένη επιλογή του Μανούτσο να δώσει πάσα στον Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν μόνος απέναντι στον Χαλκιά, δεν είχαν σωστή κατάληξη.
Συνέντευξη Τύπου


Ντούσαν Μπάγεβιτς: " «Πιστεύω ότι όπως πήγε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15-20 λεπτά όπου ο Παν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι και το γκολ που σημειώσαμε έπρεπε να ήμασταν εμείς οι νικητές. Στα παιχνίδια δεν είναι ποτέ έτσι.

Δεν είναι πάντα έτσι να κερδίζει ο καλύτερος. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ αλλά δεν είχαμε σωστή τελική πάσα. Αλλά και πάλι που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός εμείς φταίμε. Λένε ότι δεν ήταν πέναλτι. Πολλές φορές όμως έχουμε προηγηθεί με 1-0 και πιεζόμαστε και κάνουμε κάτι απαράδεκτο. Είμαι στεναχωρημένος γιατί ότι λέμε συνέχεια το κάνουμε λάθος. Τέλος πάντων. Θα μας χρειαζόταν αυτή η νίκη για πολλούς λόγους. Κάναμε μία προσπάθεια και συνεχίζουμε.

Πλέον είναι δύσκολα στα πλέι οφ. θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Πανιώνιο. Επιμένω ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και θα δούμε. Θα πρέπει να κρατήσουμε την φόρμα μας για τον τελικό που έχουμε με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας όπως και άλλα. Οι υποχρεώσεις που ζητάω μέσα στο παιχνίδι και άλλα. Τι να κάνω; Να πεθάνω για την κάρτα που έφαγε ο Ρονάλντο; Σας παρακαλώ. Καλό Πάσχα...



"

Ζοσέ Πεσέιρο: " Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι αξίζαμε να είχαμε κερδίσει. Δεχόμαστε την ισοπαλία. Δεν λέω ότι η ισοπαλία είναι άδικο αποτέλεσμα όπως ήρθε το παιχνίδι αλλά αν έπρεπε να υπήρχε ένας νικητής το παιχνίδι αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Παναθηναϊκός.Είπαμε ότι ο Άρης είναι μία καλή ομάδα και ξέραμε ότι θα μας περίμενε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Γκονζάλες πριν από την συνάντηση που είχαμε για το παιχνίδι το πρωί μίλησε σε έναν βοηθό δικό μου. Τον ρώτησε αν θα έπαιζε βασικός ή όχι. Κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να του το έλεγε. Και του είπε ότι αν ήταν να μην παίξει βασικός δεν θα ήθελε να παίξει καθόλου και ίσως και στην συνέχεια των πλέι οφ. Έγινε αυτό που έγινε και του κάναμε την χάρη. Δεν πρόκειται να δεχθώ από κανέναν ποιος θα παίξει. Εγώ είμαι εκείνος που αποφασίζω. Ποτέ κανείς δεν μεσολαβεί στις αποφάσεις μου σαν προπονητής και ποτέ δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Ήταν να μιλήσουμε μαζί του. Δεν ήταν διαθέσιμος. Δεν ήθελε και μετά τον αποκλείσαμε από την αποστολή και θα βλέπαμε. Όσο είμαι εγώ στον Παναθηναϊκό κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι κάτω από τα συμφέροντα της ομάδας. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα είναι πάνω από τα συμφέροντα στην ομάδα όσο θα είμαι εγώ προπονητής. Δεν θα ήθελα να μιλήσω παραπάνω για αυτό.

Νομίζω ότι από τα στα φαίνεται ότι είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας αλλά και σουτ στην εστία. Έχουμε πει ότι η ομάδα του Άρη είναι δυνατή. Δεχόμαστε την ισοπαλία αλλά αν έπρεπε να ήταν κάποιος νικητής αυτός θα έπρεπε να είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς να θέλω να μειώσω τον Άρη που είναι μία καλή ομάδα και καλά προπονημένη.

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φάσεις των διαιτητών έτσι θα κάνω και αυτή την φορά με την περίπτωση του πέναλτι. Εμείς απλώς θα θέλαμε να κερδίσουμε. Όταν δεν κερδίζει ο Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να είμαστε 100% ικανοποιημένοι. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές μου τα δώσανε όλα, προσπαθήσανε για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο, μετά το 1-0 ψάξαμε την ισοφάριση και μετά τη νίκη και σαφώς θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια μου.

Πρώτα από όλα αυτό που ήθελα ήταν να έχουμε ενέργεια για αυτό ξεκίνησα με κάποιους πιο ξεκούραστους γιατί η κούραση δεν είναι μόνο η σωματική αλλά και το στρες. Για αυτό δεν ξεκίνησαν οι Παπαδόπουλος, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης ενώ για τον Ίβανσιτς ήταν θέμα τακτικής. Είναι κάτι που έχουμε κάνει πολλές φορές. Ευχαριστώ και καλό Πάσχα









".

Όλα τα λεφτά...
Η εκτελεστική δυνότητα του απίστευτου Κόκε, που στο 1-0 σημάδεψε εξαιρετικά με το κεφάλι την απέναντι γωνία του Γκαλίνοβιτς. Ακόμα η κινηση fair play του Καραγκούνη στο 84' μετά το λάθος του Μανούτσο που δεν κατάλαβε νωρίτερα την πρόθεση των "κιτρινόμαυρων" σε αντίστοιχη περίπτωση.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την λάθος αντίδραση του "ατίθασου" πλέον Εκι Γκονζάλες που δεν ακολούθησε την ομάδα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά το άκουσμα ότι είναι εκτός ενδεκάδας (ενώ ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα άμεσα). Ακόμα την απουσία του εκπληκτικού κόσμου του Αρη που δεν γέμισε το "Κλεάνθης Βικελίδης". Τέλος τις επιλογές του Ζοσέ Πεσέιρο τόσο στο βασικό σχήμα όσο και στις αλλαγές του στο ματς που παραλίγο να του στοιχήσουν.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
2' Σχόλιο
Με 4-2-3-1 ο Άρης, κλασικό 4-4-2 ο Παναθηναϊκός με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα...
5' Σουτ Αρης : Κάλβο
Ο Κόκε κατέβασε με το κεφάλι για τον Κάλβο στο ύψος της περιοχής, αδύναμο σουτ του Ισπανού μέσου, άουτ η μπάλα.
7' Σουτ Παναθηναϊκός : Ποστίγκα
Ο Ποστίγκα εκμεταλλέθηκε το λάθος του Σανσόν, πήρε την μπάλα και σούταρε με το αριστερό υπό πίεση απο το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα.
13' Οφσάιντ Αρης : Σανσόν
Σωστή απόφαση...
14' Σουτ Παναθηναϊκός : Ποστίγκα
Συνδυασμός Ρομέρο-Ποστίγκα στο ύψος της περιοχής, φαλτσαριστό σουτ του Πορτογάλου, άουτ η μπάλα. Καλή σκέψη, λάθος εκτέλεση.
20' Σχόλιο
Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό ο αγώνας στο πρώτο 20λεπτο.
22' Σουτ Αρης : Κόκε
Χαμηλή σέντρα του Αουρέλιο απο δεξιά, ο Κόκε ακούμπησε την μπάλα με προβολή, ο Γκαλίνοβιτς είχε τον έλεγχο και μπλόκαρε την μπάλα.
26' Τραυματισμός
Μικρή διακοπή στον αγώνα. Στο έδαφος Ποστίγκα και Πρίττας. Οι δυο παίκτες σηκώθηκαν και συνεχίζουν.
27' Φάουλ Παναθηναϊκός : Μάτος
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος απο αριστερά, ο Χαλκιάς μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
29' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Μανούτσο
Σέντρα του Σπυρόπουλου απο αριστερά, αδύναμη κεφαλιά του Μανούτσο, η μπάλα στην αγκαλιά του Χαλκιά.
35' Σχόλιο
Ο Πεσέιρο δίνει οδηγίες στον Σπυρόπουλο πως θέλει να κινείται στην αριστερή πλευρά.
36' Φάουλ Παναθηναϊκός : Μάτος
Πολύ δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος, ο Χαλκιάς με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.
39' Σουτ Παναθηναϊκός : Ποστίγκα
Κούρσα του Σπυρόπουλου απο αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή όπου ο Μανούτσο έχασε το κοντρόλ και σούταρε ο Ποστίγκα που ακολουθούσε, απογοητευτική προσπάθεια, άουτ η μπάλα...
43' Οφσάιντ Αρης : Κόκε
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη αγώνα
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Ευκαιρία Αρης : Σανσόν
Εξαιρετική πάσα του Κόκε στον Σανσόν που προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα απο μέσα δεξιά, όμως ο Σαριέγκι άπλωσε το πόδι και παραχώρησε κόρνερ.
50' Κίτρινη κάρτα Αρης : Ρονάλντο
50' Φάουλ Παναθηναϊκός : Μάτος
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος απο αριστερά, μπλοκάρε ο Χαλκιάς.
51' Σουτ Αρης : Νεμπεγλέρας
Σουτ του Νεμπεγλέρα εκτός περιοχής, έπεσε ο Γκαλίνοβιτς και μπλόκαρε την μπάλα.
51' Κίτρινη κάρτα Αρης : Α. Παπαδόπουλος
53' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Τζιόλης
53' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Ρομέρο
55' Αλλαγή παίκτη Αρης
Καραγκούνης αντί Μάτος.
56' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Σαριέγκι
62' Κίτρινη κάρτα Αρης : Πρίττας
63' Ευκαιρία Αρης : Σανσόν
Λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Κόκε με κάθετη πάσα τροφοδοτεί τον Σανσόν που πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς, ο Κροάτης με το σώμα έκοψε την ταχύτητα της μπάλας και έδωσε την ευκαιρία στον Σαριέγκι να την απομακρύνει πριν περάσει την γραμμή.
64' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Παπάζογλου αντί του Κάλβο.
67' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σιμάο αντί του Σπυρόπουλου.
68' Τραυματισμός
Διακοπή στον αγώνα, καθώς είναι στο έδαφος ο Ίβιτς μετά απο σύγκρουση με τον Γκαλίνοβιτς. Σηκώθηκε και συνεχίζει...
72' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Παπαδόπουλος αντί Ποστίγκα.
74' Γκολ Αρης : Κόκε
Εκτέλεση κόρνερ του Σανσόν απο δεξιά, ο Κόκε με εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο απέναντι δοκάρι του Γκαλίνοβιτς και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας του Παναθηναϊκού.
79' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Γιάχιτς αντί του Σανσόν.
81' Οφσάιντ Αρης : Παπάζογλου
83' Κίτρινη κάρτα Αρης : Χαλκιάς
86' Πέναλτι Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Νίλσον με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Παπαδόπουλο στην περιοχή, ο Αουρέλιο παρακολουθούσε ψηλά την πορεία της μπάλας και έπεσε άτσαλα στον επιθετικό του "τριφυλλιού" και ο Κύρκος έδειξε το σημείο του πέναλτι.
87' Γκολ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος με ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα... 1-1
90' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Τιάγκο Ζεντίλ αντί του Πρίττα.
90' Φάουλ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη λίγο έξω απο την περιοχή, άουτ η μπάλα...
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 4'
94' Σουτ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Κούρσα του Καραγκούνη απο την μεσαία γραμμή, πλησιάζει στην περιοχή και σουτάρει, κακό σουτ, άουτ η μπάλα.
95' Κόκκινη κάρτα Αρης : Ρονάλντο
Ο Κύρκος δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρονάλντο για διαμαρτυρία.
95' Λήξη αγώνα


















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ