ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρης-ΠΑΟ 1-0

Άρης-ΠΑΟ 1-0
αρης

Μεγάλη νίκη του Άρη (1-0) ο οποίος έπαιξε σαν διεκδικητής του τίτλου, γκρεμίζοντας τον Παναθηναϊκό από τη δεύτερη θέση.

Με σκόρερ την «χρυσή» αλλαγή Βαϊσχάιμερ στο 54’, οι «κιτρινόμαυροι» (που έχασαν και πέναλτι με τον Κόκε, απέκρουσε ο Εμπεντε) πήραν ότι δεν μπόρεσαν στα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό δείχνοντας πιο διαβασμένοι.

Αντίθετα, ο Βίκτορ Μουνιόθ γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα όπως και ο Παναθηναϊκός με τον Ισπανό τεχνικό σίγουρα να προβληματίζεται με την νέα άσχημη εικόνα της ομάδας του, που έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, κατρακυλώντας μάλιστα στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω και από την ΑΕΚ.

td> Οι συνθέσεις των ομάδων




Αρής (Γκιγιέρμο Ογιος): Χαλκιάς, Τούτα (78’ Γόγολος), Παλαθουέλος, Νασιμέντο (44’ Βαϊσχάιμερ), Κουλουχέρης, Κολτσίδας, Χαβίτο, Κόκε (82’ Μαραγκός), Νεμπεγλέρας, Πάουλο Κόστα, Βανγκέλι

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα (46’ Νίλσον), Σέριτς, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Τζιόλης (62’ Ρομέρο), Βίκτορ, Ιβανσιτς (62’ Λεοντίου), Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης

Διαιτητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Τομαράς (Αιτ/νίας), Ίτσκος (Σερρών)
Κίτρινες: Κουλοχέρης, Βανγκέλι, Κολτσίδας, Νεμπεγλέρας / Μπόβιο, Βύντρα, Βίκτορ, Εμπέντε
Κόκκινες: -

td> Με μια ματιά




Με τους Σέρχιο Κοντρέρας Πάρδο Κόκε και τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Κολτσίδα παρέταξε την ομάδα του ο Γκιγιέρμο Ογιος. Οι «κιτρινόμαυροι» με σύστημα 4-3-2-1 και με τους οπαδούς τους να έχουν κατακλύσει σχεδόν το «Κλεάνθης Βικελίδης» ήθελαν την επιτυχία μετά τις εντός έδρας ήττες κόντρα στους άλλους μεγάλους της Αθήνας (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ).

Ο Βίκτορ Μουνιόθ επανέφερε στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι των «πράσινων» κόντρα στην Ραπίντ Βουκουρεστίου την προηγούμενη Πέμπτη, τους Βίκτορ, Μπόβιο, Γκούμα και Σέριτς. Ετσι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με το «γνώριμο» 4-4-2 και τους Μπόβιο, Τζιόλη στο κέντρο, Ιβανσιτς, Βίκτορ στα άκρα και Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη στη «γραμμή κρούσης».

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους ωστόσο ο Παπαδόπουλος στο 2’ δεν στάθηκε τυχερός στην πρώτη του απειλητική προσπάθεια απέναντι στον Χαλκιά. Οι γηπεδούχοι με την παρότρυνση των οπαδών τους γρήγορα ισορρόπησαν τον ρυθμό του αγώνα και άρχισαν να πιέζουν.

Οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα είχαν ως συνέπεια στα πρώτα λεπτά ο κ. Τεροβίτσας να βγάλει την κίτρινη κάρτα στους Μπόβιο και Κουλοχέρη, ενώ ο Κόκε δεν εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Χαβίτο κάνοντας αδύναμο πλασέ απέναντι στον Εμπέντε.

Στην πρώτη ουσιαστικά «επίσκεψη» των παικτών του Αρη, μέσα στην περιοχή ο Κόκε απέφυγε εντυπωσιακά από την εσωτερική τον Βύντρα που ανέτρεψε τον αντίπαλό του με τον κ. Τεροβίτσα να υποδεικνύει το πέναλτι. Στο 15’ ο Ισπανός επιθετικός ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, απόντος του μόνιμου εκτελεστή Αβράαμ Παπαδόπουλου, αλλά με ένα περίεργο τρόπο και πολύ χαλαρά στην εκτέλεση νικήθηκε από τον Εμπεντε που απέκρουσε σε κόρνερ με το αριστερό χέρι (με τους συμπαίκτες του να τον πνίγουν στις αγκαλιές).

Σαν να μην έφθανε αυτό, στην επίθεση των «πράσινων» (16’) με τον Βίκτορ να αλλάζει πλευρά στο παιχνίδι του βρίσκοντας τον Ιβανσιτς, αυτός άμεσα βρήκε τον Σαλπιγγίδη, ωστόσο το πλασέ του στην κίνηση δεν απείλησε τον Χαλκιά που απέκρουσε σε κόρνερ.

Το παιχνίδι κυλούσε με τι δύο ομάδες να αναζητούν τρόπους για να μπουν στην αντίπαλη περιοχή αφού η ανίσχυρη επιθετική τους εικόνα είχε ως αποτέλεσμα να μην προκαλούν τις εστίες των Χαλκιά και Εμπέντε ενώ ο κ. Τεροβίτσας συνέχιζε το έργο του… κιτρινίζοντας και τους Βύντρα, Βανγκελί.

Στο 27ο λεπτό έγινε μια φάση που παραλίγο να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα, αφού προκάλεσε την «οργή» των γηπεδούχων. Αρχικά, ο Σέριτς κλότσησε πάνω στη φάση στο πρόσωπο τον Κόκε, ο Τεροβίτσας άφησε το πλεονέκτημα, ο επόπτης σήκωσε οφ σάιντ στην φάση βιαστικά χωρίς να δει την εξέλιξη της με τον Χαβίτο να συνέχιζε μόνος του. Ο Αιτωλός διαιτητής απέβαλε στη συνέχεια (με την υπόδειξη του βοηθού του, τον Όγιος για διαμαρτυρίες. Το παιχνίδι διακόπηκε για τέσσερα λεπτά με τον Αργεντίνο να παίρνει θέση στα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στην εξέδρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος όταν στο 38’ μετά από επικίνδυνη σέντρα από τον Τούτα, ο Πάουλο Κόστα πετάχτηκε στην πλάτη του Βύντρα στο ύψος του πέναλτι, αλλά δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και άλλη μια καλή προσπάθεια δεν είχε ευτυχές αποτέλεσμα.

Στα επόμενα δύο λεπτά, οι παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν ήταν τυχεροί αλλά και προσεχτικοί. Στο 40’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βίκτορ, ο Χαλκιάς με δυσκολία έδιωξε πολύ δύσκολα ενώ στο επόμενο λεπτό (41’) μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Τζιόλη στον Σαλπιγγίδη, ο διεθνής επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ για ελάχιστα εκατοστά και ενώ ερχόταν κανονικά (χωρίς ωστόσο να το καταλάβει) ο Παπαδόπουλος από πίσω του.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με μια αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη, αφού ο Βαϊσχάιμερ πέρασε στη θέση του τραυματία Νασιμέντο, με τον Βραζιλιάνο να κουτσαίνει αποχωρώντας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ισπανός τεχνικός βλέποντας τα προβλήματα που είχε στο μαρκάρισμα του ο Βύντρα (έχοντας δεχθεί ήδη και κίτρινη κάρτα) τον αντικατέστησε με τον Μίκαελ Νίλσον στο δεξί άκρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν πιο «ζεστοί» και ορεξάτοι με την έναρξη της επανάληψης και αυτό στοίχησε στους αντιπάλους τους με την πρώτη ουσιαστικά επιθετική ενέργεια. Ηταν το 54’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τούτα, ο Βαϊσχάιμερ με όμορφη κεφαλιά μετά από αδράνεια του Νίλσον να απομακρύνει νίκησε τον Εμπεντε που αρχικά σκέφτηκε να κάνει έξοδο και τελικά δεν την επιχείρησε.

Το γκολ των γηπεδούχων άλλαξε το ύφος του αγώνα με τον Βίκτορ Μουνιόθ να κάνει άμεσα (μετά από επτά λεπτά) τις διορθωτικές του κινήσεις από τον πάγκο για να βρει λύσεις στην επιθετική ανυπαρξία της ομάδας του. Ετσι, οι Ρομέρο, Λεοντίου μπήκαν στη θέση των Ίβανσιτς και Τζιόλη.

Ο Άρης ωστόσο έλεγχε απόλυτα το ματς και φαίνονταν πιο οργανωμένος στον αγωνιστικό χώρο δεν άφηνε τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Χαλκιά, κάνοντας ότι δεν είχαν πετύχει τις άλλες φορές με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στην πρώτη και πιο καλή ευκαιρία των «πράσινων» στην επανάληψη, ο Παπαδόπουλος δεν εκμεταλλεύθηκε στο 69’ την σέντρα του Σαλπιγγίδη, το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του εξερχόμενου Χαλκιά. Η απάντηση στις χαμένες ευκαιρίες ήταν άμεση από τους γηπεδούχους αφού ένα λεπτό αργότερα, σε φάση καρμπόν του γκολ, ο Βαϊσχάιμερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του «τριφυλλιού» που έφυγε ελάχιστα άου.

Με εντολή του Ογιος… από την εξέδρα οι «κιτρινόμαυροι» ενίσχυσαν την άμυνα και μεσαία τους γραμμή, με τους Γόγολο και Μαραγκό να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας «ανάσες» στους συμπαίκτες τους.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα όταν στο 86’ μετά από επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Βίκτορ, ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να επωφεληθεί, αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε με γροθιές ενώ οι «κιτρινόμαυροι» στο 90’ δεν «κλείδωσαν» από επιπολαιότητα την νίκη αφού μόνος του ο Βαϊσχάιμερ από εξαιρετική κάθετη του Χαβίτο, αστόχησε σε σουτ μέσα από την περιοχή και ενώ ο Πάουλο Κόστα ερχόταν μόνος από την αριστερή πλευρά.

td> Η συνέντευξη Τύπου


Ογιος: " Οι παίκτες μας έδωσαν μια μεγάλη χαρά. Πιστεύω στην εξέλιξη αυτών παικτών. Από την στιγμή που πιστεύουμε ότι μπορούμε θα συνεχίσουμε. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στην συνέχεια και την ψυχολογία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την ομάδα που μπόρεσε και αντεπεξήλθε. Είμαι ευτυχής που έδωσα χαρά στον κόσμο του Άρη.

Αξίζαμε τη νίκη, την οποία ψάχναμε και στα 12 παιχνίδια, αλλά δεν τη βρίσκαμε. Αφιερώνω τη νίκη στους παίκτες, τη διοίκηση και σε όλους τους Αρειανούς.Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους παίκτες μου επειδή με απέβαλαν από τον πάγκο. Δεν είπα τίποτα στο διαιτητή. Ήταν απόφασή του. Το δικό μας ντοπάρισμα είναι η δουλειά μας. Η σοβαρότητα και η ένταση, με την οποία εργαζόμαστε. Οι 29 παίκτες της ομάδας, αλλά και το τεχνικό τιμ είμαστε στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται

".

Μουνιόθ: " Ο Αρης έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ο Άρης πέτυχε ένα κανονικό γκολ και έπαιξε με μεγαλύτερη αφοσίωση. Άφησαν την ψυχή τους και κατάφεραν μια νίκη, την οποία έψαχναν. Ενδεχομένως αν παίζαμε και εμείς με μεγαλύτερη αφοσίωση το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Υπήρξαν κάποιες φάσεις που θα ήθελα να σχολιάσω.

Η πρώτη είναι με τον Παπαδόπουλο που τον κρατάνε καθαρά. Το πέναλτι εις βάρος μας δεν το είδα πέναλτι. Όταν κάποιες σφυρίζει θα πρέπει να είναι καθαρό. Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τόσες πολλές καθυστερήσεις. Είχαμε πολλές διακοπές και ήταν δύσκολο να αντεπιτεθούμε. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ. Ο Άρης μας ξεπέρασε, όπως είπα, λόγω της αφοσίωσής του. Ακόμα δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αφού οι αντιπάλοι μας έκαναν πολλέςκαθυστερήσεις. Μετά το γκολ δεν μπορέσαμε να αντεπιτεθούμε. Ο άλλος λόγος ήταν ότι υπήρξαν πολλά φάουλ. Ήταν θέμα της δυνατότητας των παικτών μας να πετύχουν κάποιο γκολ

Δεν τολμώ να μιλήσω για το θέμα αυτό. Δεν έχω αρκετά δεδομένα στα χέρια μου για να μπορέσω να κρίνω και να αναλύσω συτό το θέμα", ενώ απέφυγε να σχολιάσει τη φάση με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Καλαμαριά την προηγούμενη αγωνιστική, λέγοντας: "Θα μπορούσα να μιλήσω για τη φάση του Σαλπιγγίδη που δεν ήταν οφσάιντ και ήταν μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα"



.

Βαϊσχάιμερ: " Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ της νίκης. Το είχα προαίσθημα. Τα δώσαμε όλα και πήραμε μια σημαντική νίκη που τη δικαιούμασταν. Είχαμε πυγμή".

td> Τo Live του αγώνα...

ΑΡΗΣ- ΠΑΟ

90'+5' Τέλος του αγώνα με μεγάλο νικητή τον Άρη.

90'+5' Κίτρινη στον Εμπέντε.

90'+3'






Κεφαλιά του Γκούμα απελπιστικά άουτ.

90' Μόνος ο Βαϊτσχάιμερ από εξαιρετική κάθετη του Χαβίτο, αστοχεί ενώ ο Πάουλο Κόστα ερχόταν μόνος από την αριστερή πλευρά.

90' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

86'

Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από τον Βίκτορ, ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να επωφεκηθεί, αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε με γροθιές.

85' Κίτρινη στον Νεμπεγλέρα.

82' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Μαραγκός στη θέση του Κόκε.

78' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Γόγολος στη θέση του Τούτα.

76'





Σουτ του Νεμπεγλέρα, εύκολα ο Εμπέντε.

75' Πέρα από την ευκαιρία του Παπαδόπουλου ο Παναθηναϊκός δεν έχει απειλήσει ξανά. Με αυτοπεποίθηση κινούνται οι "Αρειανοί", χωρίς συγκέντρωση οι παίκτες του ΠΑΟ.

70' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Βαϊτσχάιμερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του "τριφυλλιού", η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

69' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης πέρασε από δεξιά τον κολτσίδα, σέντραρε, ο Παπαδόπουος βγήκε πρώτος στη μπάλα, αλλά το πλασέ πέρασε άουτ.

68' Οι "πράσινοι" προσπαθούν να βγουν μπροστά αλλά οι "γηπεδούχοι" εύκολα αναχαιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια τους.

66' Κι όλα αυτά ενώ ο Τεροβίτσας θέλει τον Όγιος πίσω από το καγκελάκι που οδηγεί στην εξέδρα.

64' Ο Άρης στέκεται πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό στον αγωνιστικό χώρο και δεν αφήνει τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με αξιώσεις.

61' Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρομέρο στη θέση του Ίβανσιτς και ο Λεοντίου στη θέση του Τζιόλη.

59'

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται πολύ να βρει κενούς διαδρόμους, ενώ ο Άρης είναι πάντα επικίνδυνος.

56' Σουτ του Τζιόλη έξω από την περιοχή, άουτ.

54' Γκοοολ! 1-0 για τον Άρη! Σκόρερ ο Βαϊτσχάιμερ με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τούτα! Οι "κιτρινόμαυροι ζήταγαν πιο έντονα το γκολ και το πέτυχαν.

50'

Ο Άρης έχει τον έλεγχο των κινήσεων σε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους.

49' Σουτ του Νεμπεγλέρα από μακρυά, αρκετά άστοχο, δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Παναθηναίκού.

48' Κίτρινη κάρτα στον Βίκτορ (ΠΑΟ).

46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Νίλσον περνάεο στη θέση του Βύντρα.

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.

45'+4' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45'







Ο Βίκτορ είναι στο έδαφος αυτή τη φορά, σε άλλη μια διαόπή. Μόνο τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

44' Aλλαγή (αναγκαστική) για τον Άρη, μπαίνει ο Βαϊσχάιμερ στη θέση του τραυματία Νασιμέντο.

43'

Ο Νασιμέντο κουτσαίνει και μάλλον θα αντικατασταθεί.

41' Ωραία κάθετη μπαλιά του Τζιόλη στον Σαλπιγγίδη ο οποίος "συνελήφθη" σε θέση οφ σάιντ για ελάχιστα εκατοστά.

40' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βίκτορ, διώχνει πολύ δύσκολα ο τερματοφύλακας των "κιτρινόμαυρων".

38' Επικίνδυνη σέντρα από τον Τούτα, ο Πάουλο Κόστα πετάχτηκε στην πλάτη του Βύντρα στο ύψος του πέναλτι, αλλά δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε. Πολλά τα προβλήματα για τον Βύντρα.

34' Χλιαρό σουτ του Νασιμέντο από πάσα με το τακούνι του Κόκε, καταλήγει στην αγκαλιά του Εμπέντε.

33' Κίτρινη στον Κολτσίδα (Άρης)

27'

Ένταση στο παιχνίδι. Ο Σέριτς κλότσησε πάνω στη φάση στο πρόσωπο τον Κόκε, ο Τεροβίτσας άφησε το πλεονέκτημα, ο επόπτης σήκωσε οφ σάιντ βιαστικά χωρίς να δει την εξέλιξη της φάσης ( ο Χαβίτο συνέχιζε μόνος του). Η φάση πέρασε και ο Αιτωλός διαιτητής απέβαλε τον Όγιος για διαμαρτυρίες! Η διακοπή κράτησε τέσσερα λεπτά.

25'

Κίτρινη στον Βανγκέλι (Άρης) για από πίσω μαρκάρισμα πάνω στον Βίκτορ.

24' Ο Παναθηναϊκός και πάλι μπροστά με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει με το αριστερό, τον πρόλαβε όμως αμυντικός των γηπεδούχων και κόντραρε τη μπάλα σε κόρνερ.

22' Κίτρινη στον Βύντρα (ΠΑΟ) για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Βανγκέλι.

20'

Οι "πράσινοι" αφυπνίστηκαν λίγο μετά το πέναλτι και πατάνε περιοχή, με το παιχνίδι να είναι πιο ισορρο΄πημένο τώρα.

17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στην αντεπίθεση, με τον Ίβανσιτς να βρίσκει τον Σαλπιγγίδη το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Χαλκιάς σε κόρνερ.

15' Εκτελεί ο Κόκε και αποκρούει ο Εμπέντε! Ο Άρης χάνει την ευκαιρία.

14' Πέναλτι για τον Άρη που κέρδισε ο Κόκε από τον Βύντρα.

11' Κίτρινη κάρτα στον Κουλουχέρη(Άρης) για σκληρό μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο.

8'





Ορεξάτος και κινητικός έχει ξεκινήσει ο Άρης, με τον Κόκε να "ενοχλεί" αρκετά τους αμυντικούς του ΠΑναθηναϊκού.

5' Ωραία μπαλιά του Χαβίτο στον Κόκε, αδύναμο το πλασέ του τελευταίου, μπλοκάρει εύκολα ο Εμπέντε.

2' Κίτρινη στον Μπόβιο(ΠΑΟ) για σκληρό μαρκάρισμα στον Νασιμέντο.


2' Πρώτη απειλητική προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό με τον Παπαδόπουλο στη μικρή περιοχή να προσπαθεί να σουτάρει αλλά να τον πρλαβαίνει ο Κουλουχέρης.

1' Έναρξη του αγώνα με τον Άρη στη σέντρα

Οι συνθέσεις ΑΡΗΣ (Γ.Όγιος): Χαλκιάς, Τούτα, Παλαθουέλος, Νασιμέντο, Κουλουχέρης, Κολτσίδας, Χαβίτο, Κόκε, Νεμπεγλέρας, Πάουλο κόστα, Βανγκέλι

ΠΑΟ (Β.Μουνιόθ): Εμπέντε, Μόρις, Μπόβιο, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σέριτς, Τζιόλης, Βίκτορ, Βύντρα, Ίβανσιτς

Διαιτητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Τομαράς (Αιτ/νίας), Ίτσκος (Σερρών)
























































































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ