ΑΡΗΣ

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
αρης

Όπως στις εκλογές της πόλης, Άρης και ΠΑΟΚ ήρθαν 0-0 και θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους στον Β' γύρο

Το τελικό 0-0 σε ένα γήπεδο όπου βρέθηκαν φίλαθλοι μόνο της γηπεδούχου, δεν αδικεί κανέναν αφού ο Άρης έπαιξε καλύτερα, αλλά δεν απείλησε σημαντικά ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε αμυντικά αλλά ήταν αυτός που είχε την μεγάλη ευκαιρία για το γκολ.

Το μήνυμα από το “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν είναι η απάντηση στο ποιος είναι το αφεντικό της πόλης αλλά ένα μήνυμα SOS για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις δύο σημερινές αντιπάλους, να βρίσκονται (συγκάτοικοι) με το... ζόρι στις πρώτες πέντε θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν αγώνα παραπάνω.

Ο Άρης έδειξε το πρόβλημα του στο να δημιουργεί φάσεις και δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να νικήσει παρά το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ κλείστηκε πίσω ενώ ο δικέφαλος παρουσίασε για άλλη μια φορά ένα αγωνιστικό πρόσωπο που δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική του συλλόγου. Έτσι, όπως και οι εκλογές για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, οι λογαριασμοί θα ξεκαθαρίσουν στον... δεύτερο γύρο.

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Αρης (Γκιγιέρμο Όγιος): Χαλκιάς, Τούτα, Εσκουδέρο (74' Νασιμέντο), Κουλουχέρης (69' Γόγολος), Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Κόστα, Νεμπεγλέρας, Κόκε, Ρέγες (66' Μαραγκός), Χαβίτο.

ΠΑΟΚ: (Μομτσίλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μέγκαχεντ (74' Μελίσσης), Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μπαλάφας, Μίετσελ (65' Χαραλάμπους), Γιασεμάκης, Χαραλαμπίδης (80' Γκονζάλες).
td> Με μια ματιά
Στο πρώτο ημίχρονο, αυτά που κυριάρχησαν ήταν τα νεύρα, τα πολλά φάουλ (27 συνολικά στο πρώτο 45λεπτο) και οι αρκετές επίσης κίτρινες κάρτες (τρεις ο Άρης, μία ο ΠΑΟΚ)που έδειξε ο διαιτητής κ. Βασσάρας.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φαινόντουσαν οτι έχουν πολύ πάθος για την νίκη ωστόσο δεν είχαν καθαρό μυαλό έτσι ώστε να βάλουν την μπάλα κάτω και να την κυκλοφορήσουν έτσι όπως πρέπει.

Ο Άρης με τους φιλάθλους στο πλευρό του, κυριάρχησε στο πρώτο 45 λεπτο, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Ο Άρης ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ κoντά στο γκολ

Μοναδικές πολύ καλές στιγμές εκτός από κάποιες στημένες φάσεις (κυρίως από χτυπήματα φάουλ) ήταν το σουτ του Νεμπεγλέρα στο πέμπτο λεπτό που μπλόκαρε ο Φερνάντεζ, ένα άλλο σουτ του Κόκε στο 28' που έστειλε την μπάλα πολύ πάνω απο τα δοκάρια και στο 41' όταν ο Πάολο Κόστα κοντρόλαρε έπιασε απευθείας το σουτ, αλλά για άλλη μια φορά έπιασε την μπάλα ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν σίγουρα ο Πάολο Κόστα.

Όμως τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχε ο ΠΑΟΚ που έπαιξε για άλλη μια φορά φέτος αμυντικά και σε δύο αντεπιθέσεις θα μπορούσε να σκοράρει.

Η μία ήταν στο 28' όπου ο Χαραλαμπίδης πάσαρε στον Γιασεμάκη αλλά αυτός από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Χαλκιά, αφού ο τελευταίος εξ' επαφής έδιωξε σε κόρνερ.

Η πιο επικίνδυνη φάση για την εστία του Άρη ήρθε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν στο 45' ο Χαραλαμπίδης βρέθηκε εντελώς μόνος του, σε πλάγια θέση και απέναντι στον Χαλκιά έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι του Άρη.

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά στο τέλος να μένει και... ικανοποιημένος που δεν δέχτηκε το γκολ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχοντας τον Ζαγοράκη ως κορυφαίο, φάνηκε οτι για άλλη μια φορά αδικαιολόγητα κλείστηκε πίσω, όπως και αδικαιολόγητα έπαιξε ο Γιασεμάκης βασικός, μία επιλογή του Βούκοτιτς που δεν του βγήκε καθώς ο Κύπριος δεν έκανε καλή εμφάνιση. O Tόργκελε δεν μπορούσε να παίξει, μπορούσε όμως ο Τσίγκας...

Δεν μπόρεσαν Άρης και Γιασεμάκης!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Ο Άρης είχε την κατοχή, πίεζε τον ΠΑΟΚ με τον Κόκε να ανεβάζει την απόδοση του, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνος στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ όχι απλά έπαιζε αμυντικά αλλά ο Βούκοτιτς γύρισε ακόμη πιο πίσω την ομάδα του όταν στο 65' έβγαλε τον τραυματισμένο Μίετσελ, αλλά έβαλε στην θέση του τον Κύπριο Χαραλάμπους.

Στην κορυφή έμεινε ο Γιασεμάκης που ήταν ανύπαρκτος που στο 86. Ο Βούκοτιτς μάλλον εμπιστεύτηκε τους Κύπριους που τους γνωρίζει από την θητεία του στην εθνική Κύπρου.

Ο Άρης όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζε τις.... εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στον χώρο του κέντρου και πήραν και άλλο χώρο. Την μεγάλη φάση όμως ακόμα την περιμένουν οι φίλαθλοι του Άρη που βρέθηκαν στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβηκε ξαφνικά και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 86' με τον Γιασεμάκη σε αντεπίθεση να μπαίνει μέσα στην μικρή περιοχή να βρίσκεται απέναντι στον Χαλκιά αλλά να μην.. σουτάρει ποτέ, με αποτέλεσμα ο Μαραγκός που τον ακολουθούσε να διώξει την μπάλα.

Στις καθυστερήσεις ο Άρης είχε ένα σουτ με τον Χαβίτο αλλά τίποτα παραπάνω. Το ματς έληξε δίκαια 0-0 με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων αλλά και τους Πάολο Κόστα και Ζαγοράκη να είναι οι καλύτεροι της αναμέτρησης.

* Τα εισιτήρια ήταν 13.280 και οι εισπράξεις 222.125 ευρώ.

td> Συνέντευξη Τύπου
Βούκοτιτς: "Δεν έχουμε γκολτζή"

“Με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε πριν από το παιχνίδι πρέπει να είμαι ευχαριστημένος και από το παιχνίδι και από το αποτέλεσμα.

Δεν είχαμε τους διεθνείς. Ο Τόργκελε δεν μπορούσε να παίξει. Ο Μίετσελ έπαιξε με ένεση ενώ κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και μαχητικότητα με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας με μας όμως να κάνουμε 2-3 φάσεις που θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ.

Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε γκολτζή και δεν βάζουμε εύκολα γκολ.

Κάνουμε ευκαιρίες αλλά σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει και χωρίς ευκαιρίες να βάλεις γκολ.

Στον χώρο του κέντρου έχουμε δύο έμπειρους παίκτες αλλά σε κάποιες στιγμές χανόντουσαν μέσα στο παιχνίδι.

Σίγουρα θέλουμε κάποιο χρονικό διάστημα για να φτιάξουμε την ομάδα και το παιχνίδι που θέλω. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος και πλέον η προσοχή μας είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα όπου επίσης θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

“Πριν το παιχνίδι ο Μίετσελ είχε πρόβλημα με τον ώμο. Του βάλανε ένεση πριν το παιχνίδι κι έκανε προσπάθεια για να παίξει.Δεν ξέρω τι γίνεται και με τον τραυματισμό του Μέγκαχεντ αλλά θα μάθουμε.

Φαίνεται ότι δεν μπορούσαμε στα πλάγια, και ο Μίετσελ και ο Χαραλαμπίδης κάπου είχαμε πρόβλημα στο τρέξιμο.

Ο Άρης μας πίεζε αλλά εμείς βρήκαμε δύο ευκαιρίες με τον Ηλιάδη και τον Γιασεμάκη όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο”

Θα προτιμούσα να έχει και φιλάθλους του ΠΑΟΚ αλλά οι παίκτες και εμείς δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα".

Όγιος: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι”

“Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πολλές φορές προσπαθείς με διάφορους τρόπους να κερδίσεις αλλά τα πράγματα εμφανίζονται πιο δύσκολα από ότι περίμενες

Υπάρχει πολύ πίεση και ένταση σε αυτά τα παιχνίδια και το αισθάνονται και οι παίκτες. Εκτός των άλλων όμως είναι δύσκολο να παίξεις με μια ομάδα που παίζει τόσο σκληρά πίσω και παράλληλα μπορεί να βρεθείς πίσω από κάποια αντεπίθεση.

Γενικά η ομάδα προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε. Θα συνεχίσουμε δουλεύοντας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, αγωνίστηκαν όσο μπορούσαν αλλά δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο η προσπάθειά τους.

Είμαι ικανοποιημένος με τους 28 παίκτες που έχει η ομάδα.

Το να βάζεις πολλούς παίκτες στην επίθεση δεν σημαίνει ότι θα είσαι πιο επιθετικός ή θα αναπτυχθείς καλύτερα. Η πίστη μας είναι να καλύψουμε τους χώρους, και έχεις πολλούς περιορισμένους όταν ο αντίπαλός σου παίζεις με δυο γραμμές των τεσσάρων και εννιά παίκτες συνολικά μέσα στην περιοχή και δεν πιστεύω σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Σε γενικές γραμμές οι παίκτες είναι άνθρωποι, προσπαθούν μέσα στο γήπεδο και άλλες φορές τους βγαίνει και άλλες όχι.

Ο Γόγολος από το πρόβλημα που είχε από την προπόνηση το αισθάνθηκε και ζήτησε μόνος του αλλαγή. Έχουμε 28 ποδοσφαιριστές και όποτε χρειάζεται θα βάζουμε κάποιον όπως ο Εσκουντέρο ή ο Μαραγκός.

Η μεγάλη μας απογοήτευση είναι που δεν δώσαμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας αλλά υπάρχουν πολλά καλά που δεν θα πρέπει να τα σβήσει το αποτέλεσμα.

Έχω αγωνιστεί σε διάφορα ντέρμπι σαν ποδοσφαιριστής και όπως τότε και τώρα προσπαθούμε όλα να τα κερδίσουμε. Πολλές φορές όμως μέσα από την ένταση του παιχνιδιού θέλεις να πάρεις περισσότερα και παίρνεις λιγότερα.Εμείς όμως πηγαίνουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και όχι να μας καθίσει.

Τουλάχιστον προσπαθούμε και θα προσπαθούμε. Προσπαθούμε και φυσικά και το ξέρουμε ότι είναι μια δυσκολία που όντως υπάρχει στο σκοράρισμα.

Αυτό συμβαίνει και στην Ρεάλ που πηγαίνουν άλλες ομάδες και κλείνονται πίσω.

Για αυτό θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι μέσα από την δουλειά και μόνο μέσα από την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε”.























Κωνσταντινίδης: “Δεν ήταν Τούμπα”

““Σήμερα κατά την γνώμη μου έγινε ένα ωραίο παιχνίδι παρά την μεγάλη πίεση που υπήρχε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα. Κανείς μπορεί να σχολιάσει πολλά πράγματα που γίνανε στο παιχνίδι αλλά τα πιο σημαντικά ήταν ότι ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς την ουσία και τις ευκαιρίες. Φανήκαμε όμως άτυχοι αφού θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τους πήραμε" τόνισε ο Παντελής Κωνσταντινίδης από πλευράς των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενώ όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα απάντησε: "Ήταν καλή αλλά δεν ήταν και Τούμπα", κι όσο για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ είπε: "Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και εμείς παίξαμε με τον τρόπο μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που δεν ήταν η ισοπαλία. Αν η χαμένη ευκαιρία του Χαραλαμπίδη στο 43΄ γινόταν γκολ όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Είδατε τις φάσεις και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει".





























Τούτα: "Δυστυχώς"

"Δυστυχώς είχαμε άλλη μία ισοπαλία στο γήπεδό μας με το ίδιο στιλ που παίζουνε όλες οι ομάδες. Θα πρέπει μέσα από την δουλειά να λύσουμε το πρόβλημα στην επίθεση",
td> Όλα τα λεφτά...
Η απόδση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει δεχτεί έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα. Σήμερα όμως ήταν ο καλύτερος του αγώνα και βοήθησε πολύ την ομάδα του που έπαιξε αμυντικά. Είχε πάθος, ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν τα πήγε άσχημα ούτε όταν χρειάστηκε να δώσει ανάσες στο χώρο του κέντρου. Άλλωστε ήταν από τους λίγους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που γνωρίζουν τι σημαίνει ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Έναν υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης" που είχε την... έμπνευση, να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να τον καθαρίσει από χαρτιά που είχαν πετάξει οι φίλαθλοι του Άρη, στο 86' την ώρα που ο Γιασεμάκης έβγαινε στην αντεπίθεση και ήταν έτομοι να σεντράρει. Φυσικά και το ματς διακόπηκε. Ελληνικό ποδόσφαιρο 2006!
td> To Live του αγώνα...
90+5' Τέλος του αγώνα

90+1' O Χαβίτο παίρνει την μπάλα με πλάτη στην περιοχή του ΠΑΟΚ, γυρίζει και σουτάρει με το δεξί, όμως η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό του ΠΑΟΚ και καταλήγει κόρνερ.

87' Σουτ του Γκονζάλεζ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή ο Χαλκιάς μπλοκάρει εύκολα.

85' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Γιασεμάκης βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Χαλκιά, όμως δεν σουτάρει καθώς τον προλαβαίνει ο Μαραγκός.

84' Απίστευτη φάση! Ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην αντεπίθεση με αξιώσεις από αριστερά, όμως ένας από τους σεκιούριτι του γηπέδου, έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο και ο Βασσάρας αναγκάζεται να διακόψει την εξέλιξη της φάσης.

79' Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, την θέση του Χαραλαμπίδη παίρνει ο Γκονζάλεζ

76' Δευτερη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Μέγκαχεντ περνά ο Μελίσσης

73' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Άρη. Στην θέση του Εσκουδέρο περνά ο Μπελέμ

71' Ο Κουλουχέρης περνά εκτός αγώνα την θέση του παίρνει ο Γόγολος

70' Άλλη μια εξαιρετική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ παραλίγο να καταλήξει σε τέρμα. Ο Ηλιάδης μετά από κλέψιμο σπάει την μπάλα δεξιά στον Μπαλάφας και προωθείται. Ο χαφ του ΠΑΟΚ σεντράρει, οι αμυντικοί του Άρη μπερδεύονται η μπάλα φτάνει ξανά στον Ηλιάδη, όμως ο τελευταίος φάνηκε να ξαφνιάζεται και ο Κουλουχέρης προλαβαίνει να κόψει.

66' Πρώτη αλλαγή και για τον Άρη, στην θέση του Βερντέχο περνά ο Μαραγκός

65' Ο Βούκοτιτς κάνει την πρώτη του αλλαγή. Στην θέση του Μάρτσιν Μίετσελ περνά ο Ηλίας Χαραλάμπους

64' Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντινίδη

55' Πολύ σκληρό το μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Χαραλαμπίδη, ο Βασσάρας δεν έχει επιλογή και τον "φορτώνει" με κίτρινη κάρτα.

48' Καλή φάση για τον Άρη! Ο Πάουλο Κόστα με αρκετό χώρο μπροστά του σουτάρει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα όμως καταλήγει λίγο άουτ. Λιγο πριν ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μίετσελ προτίμησε να κρατήσει την μπάλα αρκετή ώρα παραπάνω αντί να την πασάρει στον αμαρκάριστο Ηλιάδη, ο οποίος θα βρισκόταν μόνος του με τον Χαλκιά

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

Ανασκόπηση ημιχρόνου

Ο Άρης αν και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Φερνάντεζ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε φώναξε "παρών". Από την άλλη αν και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα αρκετή ώρα στην κατοχή του χτύπησε στην αντεπίθεση τον αντίπαλό του και κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να απειλήσει και μάλιστα με πολύ καλές προϋποθέσεις. Σκληρό το παιχνίδι μέχρι στιγμής, όμως ο αλάνθαστος ως τώρα Κύρος Βασσάρας έχει καταφέρει να το ελέγξει.

Οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα και εμείς περιμένουμε στην επανάληψη να δούμε ποιοτικότερο παιχνίδι και λιγότερες κίτρινες...

45' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Μετά από τυφλή μπαλιά του Μπαλάφα, στην άμυνα του Άρη επικρατεί σύγχυση, ο Ηλιάδης γίνεται κάτοχος της μπάλας σεντράρει για τον αμαρκάριστο Χαραλαμπίδη, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά

41' Καλή ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ! Ο Πάουλο Κόστα κοντρολάρει έξω από την περιοχή και πιάνει το σουτ, το οποίο όμως ο Φερνάντεζ, μπλοκάρει.

35' Κίτρινη για τον Τούτα. Πολύ σκληρές μονομαχίες στο κέντρο ως τώρα, με τους παίκτες του Άρη να έχουν μαζέψει ήδη τρείς κίτρινες. Νεύρα ανάμεσα σε Ζαγοράκη, Τούτα και Μέγκαχεντ

33' Κίτρινη στον Εσκουδέρο

29' Ο Άρης απειλεί με τον Κόκε, ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή σουτάρει όμως στέλνει την μπάλα, πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντεζ

28' Ο ΠΑΟΚ έχει εμφανώς ανεβάσει την απόδοσή του και απειλεί τον γηπεδούχο Άρη. Πρώτα ο Γιασεμάκης με πλασέ μετά από πάσα του Χαραλαμπίδη και έπειτα ο Ηλιάδης με σουτ από το ύψος της περιοχής δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

26' Εξαιρετική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ! Ο Μίετσελ παίρνει την μπάλα από αριστερά σεντράρει για τον Γιασεμάκη, εκείνος με το στήθος στρώνει στον Μπαλάφα, ο τελευταίος σπάει την μπάλα δεξιά στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος στέλνει την μπάλα με σουτ αρκετά ψηλά, άουτ.

19' Δεύτερη (επίσης σωστή) κίτρινη του Βασσάρα, αυτήν την φορά στον Πάουλο Κόστα, γιατί ο τελευταίος κράτησε από την φανέλα τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, πριν ο τελευταίος βγάλει την ομάδα του στην αντεπίθεση.

12' Παιχνίδι κέντρου με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές γίνεται μέχρι στιγμής στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι γηπεδούχοι βέβαια, έχουν την κατοχή και κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα χωρίς όμως κάτι το ουσιαστικό.

6' Δικαιολογημένη κίτρινη βγάζει ο Βασσάρας στον Μέγκαχεντ, ο οποίος κόβει αντικανονικά τον Νεμπεγλέρα που προσπαθεί να βγάλει την ομάδα του στην αντεπίθεση.

5' O Πάουλο Κόστα στρώνει την μπάλα στον Νεμπεγλέρα, ο οποίος σουτάρει δυνατά λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Φερνάντεζ ελέγχει την φάση και μπλοκάρει. Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού...

1' Έναρξη του αγώνα με τον Άρη στην σέντρα

Άρης: Χαλκιάς, Τούτα, Εσκουδέρο, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Βερντέχο, Χαβίτο, Πάουλο Κόστα, Κόκε

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης, Μίετσελ, Μπαλάφας, Μέγκαχεντ , Γιασεμάκης

















































































































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ