ΠΑΟΚ

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ-Άρης (Για Γιώργο)

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από ένταση, την αποβολή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και την 15λεπτη διακοπή του, Άρης και ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, έμειναν στο 0-0

Ο Άρης με νέο τεχνικό στον πάγκο του, τον Βραζιλιάνο Μαζίνιο, ήθελε πάση θυσία το τρίποντο της νίκης, την οποία αγνοούσε εδώ και 5 αγωνιστικές (σ.σ. 3 ισοπαλίες, 2 ήττες). Μία επιστροφή στις επιτυχίες που θα είχε ιδιαίτερη σημασία, τόσο αγωνιστική όσο και γοήτρου, κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.
Αν μάλιστα σε αυτό συνυπολογίσουμε ότι πριν από την έναρξη του σπουδαίου ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League είχε να σκοράρει 411(!) αγωνιστικά λεπτά, τότε εύκολα διαπίστωνε κάποιος την επιτακτική ανάγκη του να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, ανεξαρτήτως έδρας, στα τελευταία 12 παιχνίδια (10 πρωταθλήματος, 2 κύπελλο) δείχνει να έχει πάρει τον αέρα του Άρη. Ωστόσο, ως "επισκέπτης" στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η ισοπαλία είναι εκείνη που χαρακτηρίζει τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα με το οποίο έληξε ο αγώνας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Βιτόλο, Ρομπέρζ, Νάτσο Γκαρσία (54' Μπατιόν), Γιάχιτς, Τιάγκο Ζεντίλ (46' Λαμπριάκος), Ρεγκέιρο (88' Παπάζογλου), Καράμπελας, Κόκε, Χαβίτο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια (35' Ίβιτς), Βερόν (91' Μπαλάφας), Σορλέν, Σνάουτσνερ

Κίτρινες: Γιάχιτς, Βιτόλο, Μπατιόν / Μουσλίμοβιτς, Χαλκιάς

Κόκκινες: Σ. Κονσεϊσάο

Γήπεδο: Κλέανθης Βικελίδης

Διατητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Σ. Τρύφωνας (Κέρκυρας)
Με μια ματιά
Η μάχη των πάγκων

Χωρίς να πραγματοποιήσει ιδιαίτερες αλλαγές στο σχήμα, ο νεόκοπος τεχνικός του Άρη παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 4-4-1-1. Στη θέση του τερματοφύλακα ξεκίνησε ο Σηφάκης με τους Γιάχιτς και Ρομπέρζ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δίπλα τους δεξιά και αριστερά αντίστοιχα βρέθηκαν οι Νέτο και Καράμπελας.

Την τετράδα της μεσαίας γραμμής συμπλήρωσαν οι Χαβίτο, Βιτόλο, Νάτσο Γκαρσία και Ρεγκέιρο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε ο Κόκε με τον Τιάγκο Ζεντίλ σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού.

Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε το 4-5-1 και τον Χαλκιά στην εστία. Την αμυντική γραμμή συνέθεσαν οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Μάρκος Αντόνιο και Λίνο ξεκινώντας από τα δεξιά προς τα αριστερά. Τρία χαφ επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός και συγκεκριμένα τους Πάμπλο Γκαρσία, Βερόν και Σορλέν.

Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο αναντικατάστατος Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με τους Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια να τον πλαισιώνουν από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

"Άνοστο"... ντέρμπι

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να έχει την υπεροχή στα πρώτα πέντα λεπτά, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια φάση μπροστά από την εστία του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα του "Δικεφάλου του Βορρά".

Ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" με αποτέλεσμα ο ρυθμός του ματς να μην είναι ο καλύτερος δυνατός στο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Οι δυνατές μονομαχίες ήταν στο "μενού", όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι.

Κϊτρινη υπεροχή...

Ωστόσο όλα αυτά στα 15 λεπτά, καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Άρης άρχισε να ανεβάζει σιγά σιγά στροφές και να υπερισχύει στο χορτάρι του αντιπάλου του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν δύο φορές, μέσα σε λίγα λεπτά μέσα πολύ κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του Άρη στα αντίπαλα καρέ, ο Χαβίτο υποδέχθηκε την μπαλιά του Καράμπελα, απέφυγε το μαρκάρισμα του Λίνο και πλάσαρε τον Χαλκιά. Ωστόσο ο Λϊνο δεν εγκατέλειψε τη φάση και προτού περάσει η μπάλα τη γραμμή πρόλαβε να την απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 23΄ο Άρης με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Κόκε, ανησύχησε τον Χαλκιά, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί απευθείας σουτ μετά από σέντρα του Γκαρσία. Σε εγρήγορση όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, μπλόκαρε σταθερά την μπάλα

Ο ΠΑΟΚ μέχρι εκείνη τη στιγμή δε θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίασε τη φίλαθλη Ελλάδα με τις εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν και ο Σάντος το κατάλαβε νωρίς... Ο Πορτογάλος έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να φτιάξει παιχνίδι και ο Ίβιτς κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του οργανωτή παίρνοντας τη θέση του Βιεϊρίνια λίγα λέπτα μετά τη συμπλήρωση του ημίωρου στο παιχνίδι.

Και χρειάσθηκε μόλις ένα λεπτό για να κάνει αισθητή την παρουσία του, όταν στο 36' δοκίμασε τα αντανακλαστικά του"κρύου", μέχρι εκείνη τη στιγμή, Σηφάκη που ωστόσο απομάκρυνε έστω και με ασταθή απόκρουση τον κίνδυνο.

Κόκκινη, αποβολή και...

... η συνέχεια είχε ρυθμούς σκληρού... ροκ! Η αψυχολόγητη ενέργεια του Κονσεϊσάο να επιστρέψει αντικείμενο στις εξέδρες των φιλάθλων του Άρη, αποτέλεσε την αρχή μίας σειράς αλυσιδωτών αντιδράσεων που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του παιχνιδιού για περισσότερο από ένα τέταρτο.

Αλυσιδωτών αντιδράσεων, διότι η "κίνηση" του Κονσεϊσάο προκάλεσε την έκρηξη των φιλάθλων του Άρη, την κόκκινη που του έδειξε ο Κύρκος, την αγανάκτηση του Πορτογάλου για την απόφαση αυτή, τη ρίψη αντικειμένων του και τελικώς την διακοπή του αγώνα ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45'.

Όλα ξεκίνησαν στο 38ο λεπτό, με τον μέσο του ΠΑΟΚ να δέχεται βροχή αντικειμένων από φίλους του Άρη κοντά στην πλάγια γράμμη, με τον Πορτογάλο να ανταποδίδει, "επιστρέφοντας" ένα από αυτά προς την εξέδρα.

Η συνέχεια ήταν "εκρηκτική", με τον Κονσεϊσάο να εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο μετά από αρκετά λεπτά, αλλά την εξέδρα των οπαδών του Άρη να έχει πάρει... φωτιά, με τον Κώστα Χαλκιά να γίνεται αμέσως μετά την επανέναρξη του αγώνα "στόχος" αντικειμένων.

Από τη στιγμή που ούτε ο Κόκε δεν μπόρεσε να ηρεμήσει τους "θερμοκέφαλους", ο Κύρκος, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό πριν το τέλος του 45λεπτου, με το πρώτο μέρος όμως να μην έχει λήξει!

Οι καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος έφτασαν συνολικά τα 16 λεπτά, με τα μάτριξ να αναγράφουν το μήνυμα "Φίλαθλοι, μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο", και τον πρόεδρο των "κιτρίνων", Λάμπρο Σκόρδα, ιδιαίτερα εκνευρισμένο με τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας του, να προσπαθεί να παίξει το ρόλο του "πυροσβέστη".

Μετά από μεγάλη διακοπή, οι παίκτες και των δύο ομάδων επέστρεψαν στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, όπως και έγινε.

Σε ρηχά νερα

Με την ελπίδα να μην υπάρχει συνέχεια στα όσα συνέβησαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης. Ο Μαζίνιο σε μία προσπάθειά του να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το αριθμητικό μειονέκτημα του αντιπάλου του, πραγματοποίησε μία αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Τιάγκο Ζεντίλ με τον Σταύρο Λαμπριάκο.

Ωστόσο η απουσία αξιοσημείωτων φάσεων ή ακόμα καλύτερα κλασικών, ήταν αισθητή. Δύο προσπάθειες του Ρεγκέιρο στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Χαλκιά, που ήταν σε εγρήγορση, αποσοβώντας και στις 2 περιπτώσεις την παραβίαση της εστίας του.

Κούραση...

Το αριθμητικό μειονέκτημα φάνηκε να επηρεάζει το "Δικέφαλο του Βορρά", με τον Άρη να έχει την... φλύαρη υπεροχή. Για ένα μικρό διάστημα στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να προσπαθήσει να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Σηφάκη, όμως όσο κυλούσαν τα λεπτά η κούραση άρχιζε να κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της.

Ο Άρης άρχισε να κερδίζει έδαφος στον αγωνιστικό χώρο, να πλησιάζει την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και να απειλεί, με κύριους εκφραστές των επιθέσεών του τους Ρεγκέιρο και Κόκε.

Συγκεκριμένα δύο λεπτά μετά το 70', ο Άρης ξόδεψε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του, στο δεύτερο 45λεπτο, προκειμένου να πάρει το προβάδισμα. Ο Κόκε με δυνατό δεξί σουτ λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον τον Χαλκιά σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Την σκυτάλη στις χαμένες ευκαιρίες από τον Ισπανό επιθετικό πήρε ο Ρεγκέιρο, όπου στο 74' μέσα στην περιοχή και από θέση αριστερά, εξαπέλυσε "ένα" κεραυνό που κατέληξε ωστόσο στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χαλκιά.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο Άρης πίεζε αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Οι δύο τεχνικοί έκαναν τις τελευταίες κινήσεις τους στην σκακιέρα του "Κλεάνθης Βικελίδης" κυνηγώντας ό,τι καλύτερο μπορούσε ο καθένας για την ομάδα του, αλλά το τελευταίο σφύριγμα του "άρχοντα της αναμέτρησης", Κύρκου, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Συνέντευξη Τύπου
Φερνάντο Σάντος (ΠΑΟΚ): " Δεν είδα τι έγινε, μου είπαν ότι έπεφταν αντικείμενα και πήρε ένα και το έριξε στην εξέδρα. Η αποβολή κόστισε στην ομάδα. Ήταν ένα τυπικό ντέρμπι το οποίο ξέραμε ότι θα είχε μεγάλη ένταση. Ο Άρης μπήκε καλύτερα και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα, αλλά μετά το 15ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι το οποίο έγινε πιο μοιρασμένο. Νομίζω ότι η στιγμή που μείναμε με παίκτη λιγότερο ήταν σε διάστημα που ελέγχαμε το παιχνίδι.

Μετά τα πράγματα ήταν δυσκολότερα για μας, αφού ο Άρης έδωσε τα πάντα για κερδίσει. Ημασταν τέλειοι σε αμυντική οργάνωση, είχαμε δυσκολίες στην δημιουργία ευκαιριών, αλλα δυστυχώς δεν είχαμε πολλές επιλογές. Οι παίκτες μου έπαιξα καλά στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο

".

Ιονάρ Μαζίνιο (Άρης): " Ο Άρης έκανε ένα μεγάλο αγώνα. Δυστυχώς όμως, δεν είχαμε τη τύχη στο γκολ παρότι είχαμε ευκαιρίες. Θεωρώ,ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα δουλέψουμε για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα πάλεψε.

Είχαμε λίγο χρόνο δουλέψουμε πάνω στο κομμάτι της τελικής προσπάθειας. Στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε βελτίωση, γιατί δεν μπορεί συνεχιστεί άλλο. Ειδικότερα όταν πρόκειται για τέτοιας φύσης παιχνίδια, όπου πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες

.
Όλα τα λεφτά...
Η διαιτησία του Κύρκου που κατάφερε να περάσει απαρατήρητος...

Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων ήταν σε εξαιρετική φόρμα ειδικότερα ο Κώστας Χαλκιάς που είπε αρκετές φορές "όχι" στις προσπάθειες των αντιπάλων του...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την αντίδραση του Κονσεϊσάο που άναψε φωτιά στο ματς...

Tην συμπεριφορά των φίλων του Άρη και τη βροχή αντικειμένων σε Χαλκιά και Κονσεϊσάο
To Live του αγώνα... του Βαγγέλη Σταματόπουλου
Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΠΑΟΚ
(Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Βερόν, Σορλέν, Σνάουτσνερ
Η 11άδα των γηπεδούχων Άρης
(Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Βιτόλο, Ρομπέρζ, Νάτσο Γκαρσία, Γιάχιτς, Τιάγκο Ζεντίλ, Ρεγκέιρο, Καράμπελας, Κόκε, Χαβίτο
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Ο Άρης έχει την υπεροχή στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης
15' Σχόλιο
Δυνατές μονομαχίες και λίγο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζουν το πρώτο τέταρτο του αγώνα
19' Ευκαιρία Άρης Χαβίτο
Διαγώνια μπαλιά του Καράμπελα στον Χαβίτο, που αποφεύγει τον Λίνο, πλασάρει τον Χαλκιά, αλλά ο Λίνο προλαβαίνει την μπάλα και διώχνει σε κόρνερ
23' Ευκαιρία Άρης Κόκε
Ο Γκαρσία έκανε το γύρισμα από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι, με τον Κόκε να πιάνει απευθείας το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Χαλκιά.
30' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
30' Κίτρινη κάρτα Άρης Γιάχιτς
32' Σχόλιο
Το πάθος κυριαρχεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με μία όμως μέχρι στιγμής μεγάλη φάση.
35' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Ίβιτς να παίρνει τη θέση του Βιεϊρίνια.
36' Σουτ ΠΑΟΚ Ίβιτς
Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Ίβιτς έξω από την περιοχή να αποκρούεται από τον Σηφάκη.
38' Κόκκινη κάρτα ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο
Ο Κονσεϊσάο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς πήρε ένα από τα πολλά αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν από οπαδούς του Άρη προς το μέρος του και το "επέστρεψε" προς την εξέδρα.
43' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Χαλκιάς
45' Σχόλιο
Μετά από συνεχείς ρίψεις αντικειμένων προς την εστία του ΠΑΟΚ όπου βρισκόταν ο Κώστας Χαλκιάς, ο διαιτητής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό πριν το τέλος του 45λεπτου, με το πρώτο μέρος όμως να μην έχει λήξει!
45' Σχόλιο
Οι καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος έχουν ξεπεράσει τα τρία λεπτά, με το διαιτητικό τρίο να μην έχει επιστρέψει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο. Στα μάτριξ αναγράφεται το μήνυμα "Φίλαθλοι, μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο", ενώ ο πρόεδρος των "κιτρίνων", Λάμπρος Σκόρδας, έχει μπει στο γήπεδο και είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας του.
45' Σχόλιο
Μετά από περίπου 16' λεπτά το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Άρης
O Λαμπριάκος στη θέση του Τιάγκο Ζεντίλ.
49' Φάουλ Άρης Ρεγκέιρο
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεγκέιρο από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής σε ετοιμότητα ο Χαλκιάς απομάκρυνε.
52' Ευκαιρία Άρης Ρεγκέιρο
Σέντρα-σουτ του Ρεγκέιρο από τα δεξιά, ο Χαλκιάς "έβγαλε" με το αριστερό χέρι σε κόρνερ.
54' Αλλαγή παίκτη Άρης
Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη. Ο Μπατιόν πήρε τη θέση του Νάτσο Γκαρσία.
58' Κίτρινη κάρτα Άρης Βιτόλο
59' Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς στα τελευταία λεπτά μετά την αρχική πίεση του Άρη, με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να έχουν επισκεφτεί δύο φορές με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ.
63' Κίτρινη κάρτα Άρης Μπατιόν
64' Σουτ Άρης Κόκε
Ο Μπατιόν προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Χαλκιά με πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε με σχετική ευκολία.
65' Ευκαιρία Άρης Λαμπριάκος
Ο Χαβίτο έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Λαμπριάκο, όμως ο υψηλόσωμος φορ δεν έκανε καλό κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Χαλκιά να βγει και να μπλοκάρει εγκαίρως.
68' Κεφαλιά Άρης Μπατιόν
Ο Νέτο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπατιόν πήρε τη γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Χαλκιά.
72' Ευκαιρία Άρης Κόκε
Ο Άρης χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του μέχρι στιγμής στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Κόκε εξαπολύει δυνατό δεξί σουτ λίγο έξω από το ημικύκλιο έχοντας μπροστά του τον Μαλεζά, με τον Χαλκιά να αποκρούει εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι.
74' Ευκαιρία Άρης Ρεγκέιρο
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αρη. Ο Μπατιόν βρήκε με κεφαλιά τον Ρεγκέιρα μέσα στην περιοχή, αυτός από θέση αριστερά εξαπέλυσε δυνατό σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
77' Σουτ Άρης Κόκε
Γέμισμα του Ρεγκέιρο από τα αριστερά, ο Κόκε βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, όμως έχασε την ισορροπία του και το σουτ που έκανε έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
83' Σουτ Άρης Κόκε
Εκτέλεση φάουλ από τον Κόκε, ο Χαλκιάς έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.
89' Αλλαγή παίκτη Άρης
Τρίτη αλλαγή για τον Άρη. Ο Παπάζογλου πήρε τη θέση του Ρεγκέιρο
90' Σχόλιο
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ κάνει δεύτερη αλλαγή στο ματς, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπαλάφας παίρνει τη θέση του Βερόν.
90' Σουτ Άρης Λαμπριάκος
Σουτ παράλληλο προς την εστία του Χαλκιά από τον Λαμπριάκο, η μπάλα απομακρύνεται.
90' Λήξη αγώνα



















































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ